7 måter å flørte med en fremmed uten at du virker for pågående

Flirt-7-ways-to-flirt-with.jpg

Vi har alle vært i en situasjon hvor vi har møtt på noen som har noe spesielt som vi er tiltrukket til. Du har lyst å prate med personen, men du er litt redd for å gjøre det. Istedenfor at du går glipp av en mulighet og kanskje angrer deg resten av livet, prøv et av disse tipsene på hvordan du kan flørte med noen uten at du kommer over som desperat.

1. Smil og lag øyekontakt
Det å smile og lage øyekontakt er en regel som sier seg selv. Disse to taktikkene gjør det enkelt for personen å tilnærme deg, spesielt hvis du er en kvinne som forsøker å flørte med en mann. I teorien, jo mer tilnærmelig du virker, jo større er sjansen for at han kommer opp til deg og begynner en samtale. I tillegg, hvis smilet ditt er naturlig, vil dette gjøre deg enda mer attraktiv.

2. Vær vennlig
Skru opp sjarmen og vær den trivelig personen som alle vennene dine elsker. Hvis du kan være full av liv når du er sammen med dine nærmeste, da kan du også gjøre det når du er ute i offentligheten. Når du er varm og vennlig, legger du igjen et inntrykk av deg selv hos andre som gjør at folk har lyst å bli bedre kjent med deg. Tross alt, så elsker folk å være sammen med andre som gir dem en god følelse.

3. Se opp
Hvis du vil at folk skal komme bort til deg, da må du ikke gjemme deg bak en avis eller mobiltelefon. Se opp og ta en titt gjennom rommet fra tid til annen. Hvis du er på butikken, se deg litt om, selv om du ikke har planlagt å kjøpe noe. For eksempel, hvis du ser noen som kikker på en ny TV, gjør det samme. Spør dem hvilket varemerke de synes er best.

4. Bryt isen
Ikke vent på at de skal komme til deg! Vær den modige og ta initiativet for å snakke med dem. Kom med en introduksjon og ikke glem å lage øyekontakt. Menn føler seg vanligvis veldig smigret når en kvinne tar kontakt og initiativet til en samtale. Du kan begynne samtalen med hva som helst, om det nå er været, om stedet dere befinner dere eller noe som de er på jakt etter. Mulighetene er endeløse.

5. Se deg om og ta kontakt
Om du nå er i bokhandelen, platebutikken eller kun titter litt rundt. Det som er så bra med å se deg litt om er at du kan ta deg tiden, sjekke ut ting og kanskje til og med spørre andre kjøpere hva de synes om bestemte varer. Videre, hvem vet hvor samtalen kan føre hen!

6. Chat med folk som står i kø for å betale
Selv om du står og venter på at andre foran deg skal betale først, er det jo ingenting i veien for å begynne en samtale med personen ved siden av deg. Tross alt, hvorfor ikke bruke ventetiden på å prate med den søte fyren bak deg? Det spiller ingen rolle hva du prater om, fordi hele ideen er jo å få en samtale gående.

7. Slapp av og øv
Det kan virke litt skummelt og skremmende å sette i gang en samtale med en vilt fremmed, men det trenger ikke å være det. Hver gang du er ute, gjør det til ditt oppdrag å snakke med noen du ikke kjenner. Selv om det bare er noe raskt og enkelt. Jo oftere du snakker til folk, desto lettere vil det være når det kommer til den søte fyren som du har så lyst å prate med.