Å flørte på nettet: 10 tegn på at noen flørter med deg

how-to-flirt-online-ten-obvious.jpg

Ok, så du har blitt medlem av nettsiden og funnet noen trivelige personer å chatte med. Men nå sitter du igjen med et veldig viktig og ubesvart spørsmål: hvordan vet jeg om denne vakre damen eller kjekke karen har lyst å gå ut på en ordentlig date med meg eller ikke? Hvordan kan du kjenne igjen tegnene på at ei jente flørter med deg, eller flørteteknikkene som guttene vanligvis bruker?

Her kan det være nyttig og hjelpsomt med noen tips angående flørting. Vi har laget en del råd for å hjelpe deg med å kjenne igjen når noen virkelig flørter med deg eller øyeblikket det er på tide å ta kommunikasjonen til det neste nivået.

At noen er åpen. Folk på nettet snakker og chatter vanligvis kun med folk som de synes virker trivelige. Det er derfor et veldig godt tegn hvis du har klart å få i gang en interessant samtale med noen som gjerne deler noen morsomme historier og personlig informasjon med deg. Bruk dette til din fordel for å komme enda nærmere og flørte enda mer med denne personen.

At noen viser seg fra sin beste side. Når en person som du kommuniserer med prøver å imponere deg litt, sørg da for at du reagerer på riktig måte. Gi noen komplimenter for å vise at du er imponert med de flotte egenskapene som matchen har å by på og ikke glem å fortelle litt om dine egne talenter eller suksesser i livet. Det er vinneren som tar alt.

Smilefjes. Disse er perfekte til å uttrykke stemningen din på nettet. Smilefjes er også en indikator på hva matchen din tenker på. Ting går den rette veien dersom du får en del ‘:-)’ og ‘xD’ når du kommuniserer med noen. Disse er et bra tegn på at ei jente flørter med deg, og dette gjelder også for gutter som flørter med jenter. Men når du får altfor mange ‘:-(‘, eller ingen smilefjes i det hele tatt, da er det på tide å fortelle en vits eller skrive noe søtt.

Hvor raskt noen svarer tilbake. Hvis din match virkelig er interessert i å kommunisere med deg, så vil han/hun svare raskt på meldingene dine. Dette betyr at du har klart å tiltrekke personens oppmerksomhet, noe som vil si at det kanskje er på tide å ta det neste steget. Det er som regel et dårlig tegn dersom matchen din tar tid til å svare på dine meldinger, men dette kan fikses lett: ta initiativet og finn et emne som vil tiltrekke hans eller hennes oppmerksomhet. Bruk infoen på profilen angående hobbyer og interesser som utgangspunkt for å se om du kan fange oppmerksomheten!

Profilvisninger og besøk. Gode nyheter: din match har nettopp sjekket ut profilen din! Dette betyr at du virker interessant nok til å bli bedre kjent med, så dette kan anses som et tegn på at ei dame eller en mann flørter med deg: dette gjelder nemlig for begge kjønn. Poenget her er at du ikke bør være lat eller mysteriøs – legg til ekstra informasjon om deg selv på profilen din nå. Det kan være om noe du holder på med eller hvordan du føler deg, så lenge dette hjelper med å tiltrekke oppmerksomheten til dine potensielle matcher.

Singel-status. Hvis personen virkelig flørter med deg, vil du kunne få et hint om at du er den eneste matchen som han eller hun er interessert i akkurat nå. Når en person forteller deg at de er singel, er dette ofte et tegn på at personen ønsker å gjøre det helt klart at du kan være en potensiell kandidat for en gøy date. Avhengig av preferanser, kan din potensielle partner også være åpen nok til å vise noen lesbiske flørte-tegn eller flørte-tegn som menn vanligvis bruker.

Planer i helgen. Når dere begynner å prate om planer i helgen, kan svaret på dette gi deg et hint om personen liker deg eller ikke. Hvis de liker deg, så kan svaret være “overhodet ingen planer”; hvis de ikke er interessert, vil de alltid være “opptatt” i helgene. Hvis dette er første gang, så kan du jo prøve å imponere matchen din med en spennende aktivitet som han eller hun aldri har prøvd før. Ikke kast bort denne sjansen, og sørg for mer flørting mellom dere.

Komplimenter. Det koster ikke mye å utveksle noen hyggelige ord med hverandre, og dette kan gi den andre en god følelse på innsiden. Aldri glem å gi et lite kompliment tilbake hver gang du får et fra matchen din. Det er jo det flørting faktisk dreier seg om.

Antall spørsmål noen stiller. Hvis personen virkelig er interessert i deg, kan du forvente deg å få mange spørsmål. Vi har noen enkle, men viktige regler som du kan følge for hvordan du bør reagere på noens naturlige nysgjerrighet: alltid vær ærlig når du svarer på spørsmål, og ikke lyv, selv om spørsmålet ikke virker vesentlig. Det er bedre å lage en spøk for å unngå å svare på uønskede spørsmål enn å bli tatt på fersken for å lyve senere.

Hvor raskt samtalen avsluttes. Det er litt vanskelig å forlate en hyggelig chat. Når det derfor tar lang tid for å avslutte samtalen og si hadet til hverandre, er dette et tegn på at matchen din er interessert i deg og at flørtingen var vellykket.

Så, hvis du ikke er sikker på om personen som du kommuniserer med på nettsiden flørter med deg, bruk da disse 10 enkle tips for å finne svaret!