Hvite menn og asiatiske kvinner: “Yellow Fever” eksisterer

white-men-and-asian-women-yellow.jpg

Hva tenker du på når du hører utsagnet “Yellow fever”? Hvis du er en historiker, vil du antageligvis assosiere begrepet med en sykdom som overføres via mygg. Folk som får denne sykdommen vil føle seg kalde, få feber, miste spiselysten, ha vondt i muskler, føle seg kvalm og oppleve hodepine. Dette høres ikke bra ut, gjør det. Det er derfor merkelig at dette uttrykket brukes for hvite menn som liker asiatiske kvinner. Uttrykket ble først brukt av David Henry Hwang i skuespillet M. Butterfly i 1988.

Så, hvorfor liker hvite menn asiatiske kvinner? En av de vanligste grunnene er at folk tror at de er bedre elskere enn andre kvinner. Dette gjelder spesielt for kinesiske kvinner som anses å være litt mer eventyrlige i sengen enn andre. Men dette er kun en av flere grunner. Nedenfor finner du flere hovedgrunner for hvorfor hvite menn liker asiatiske kvinner.

De er vakre

Mange hvite menn er tiltrukket av asiatiske kvinner på grunn av deres eksotiske skjønnhet: porselenshud, mandelformede øyner, silkemykt hår og liten kropp. Det finnes også mange pene vestlige kvinner, men hvite menn liker asiatiske jenter (spesielt de fra den fjern Østen), fordi det virker som om de bruker mer tid på utseendet. En annen ting med asiatiske kvinner er at skjønnheten varer lengre. Det må være noe i DNA-en ettersom det ikke er uvanlig for asiater over tretti år å se ut som en tenåring.

Nå må du ikke tro at det fysiske aspektet er det eneste som menn ser på. Her handler det om hele pakken. Asiatiske kvinner fremtrer på en måte som forsterker feminiteten deres, og dette er noe som mange menn synes er uimotståelig. Her gjelder det både måten hun går på, oppfører seg og snakker på som gjør henne ønsket hos menn.

Viser respekt
I vesten respekterer menn og kvinner hverandre ikke så mye som vi kanskje burde gjøre. Vi har glemt god oppførsel og behandler hverandre ikke alltid med den respekten som vi fortjener, noe som fører til at vi ender opp med å dumme oss ut eller fornærmer vår familie. En grunn hvite menn liker asiatiske kvinner er fordi de fortsatt mener at menn fortjener respekt og ikke bør ydmykes, særlig ikke i offentligheten. Det er ganske normalt for kvinner i vesten å være påståelig og til og med frekk mot menn. Dette kan være fordi menn ofte blir latterliggjort i media og fremstilt som hjelpeløse ofre eller seksuelt avvikende.

De er lojale

Lojalitet er noe som ofte er oversett i et forhold. Med dette mener vi ikke å være trofast, men å støtte partneren i det de ønsker å oppnå i livet. Det virker som om mange vestlige kvinner ikke lenger drømmer om å oppnå flott ting, de har blitt mer realistiske. Så, hvis en man for eksempel har lyst til å bli musikker, er det ikke uvanlig at reaksjonen til kvinnen er at dette ikke er så lett og at det er bedre for ham å beholde jobben. Asiatiske kvinner derimot vil oppmuntre mannen.

De er rolige
Det er ingen hemmelighet at vestlige kvinner kan bli sinte og raskt føle at noe er urettferdig. Hvite menn liker asiatiske kvinner fordi de har et mer stabilt temperament. De blir ikke så fort sinte bare fordi du har glemt å ta ned dosetet. Vi ser ofte at folk fra asiatiske kulturer har et roligere temperament, spesielt de som er knyttet til det buddhistiske livssynet der harmoni og fred anses som en viktig del av et lykkelig liv.

Familieverdier
Mange menn som er klare til å slå seg ned liker å ha en asiatisk partner fordi de ofte har sterke familieverdier. Det er ganske vanlig for en asiatisk kvinne å tilfredsstille sin familie, selv om dette betyr at hun må gjøre ting hun ikke liker. Fordi du er hennes kjæreste, er du en del av hennes familie og du kan dermed være sikker på at hun vil gjøre alt hun kan for å passe godt på deg og sørge for at du er lykkelig.