De mest effektive flørte-tips du trenger

Flirt-the-most-effective-tips.jpg

Du tror kanskje at du er en mester i å flørte, men nye undersøkelser har vist at flørting faktisk er et sjansespill. Dette betyr at flørteteknikker som virker hos en kvinne ikke nødvendigvis virker hos en annen kvinne. Dette kan være synd, men ja, sånn er det bare.

Vi har satt sammen en liste med flørtetaktikker som er effektive og kan hjelpe deg med å avgjøre om handlingene hennes er flørtende eller om hun bare prøver å avvise deg på en høflig måte.

1. Ha din egen mening. Ingen har lyst å være sammen med noen som er enig med alt de har å si. Hvis du har din egen mening om ting, utfordrer du henne og åpner du muligheten til dialog.

2. Ert henne litt. Småerting er en morsom måte å flørte og ha det litt gøy med henne uten å såre følelsene hennes.

3. Søk komfort hos dine kvinnelige venner. Hvis det kjennes ut som om du ikke vet hva du må gjøre for å komme nærmere jenta som du er forelsket i, søk da om hjelp hos dine kvinnelige venner. Spør dem om hva de tror du kanskje gjør feil.

4. Ikke planlegg hva du skal si. Ingen synes det er gøy når noen prøver å ha en samtale med dem som ikke høres naturlig ut. Du kan tenke over det du har lyst å snakke om, men prøv å sørge for at det kommer over som naturlig.

5. Be henne om hjelp. Vi har alle behov for å føle at vi er nyttige, så når du ber henne om hjelp, lar du henne vite at du trenger råd og setter pris på meningen hennes.

6. Ikke ha for store forventninger. Selv om vi har lyst å møte noen som vi går godt i lag med umiddelbart, så skjer dette veldig sjeldent og vi sitter da igjen med en skuffet følelse. Når du treffer en kvinne, så bør den eneste forventningen være å ha en god samtale. Aldri gå ut fra at hun vil flørte tilbake, at hun har lyst å date deg, og selvfølgelig at hun vil hoppe til sengs med deg.

7. Sørg for at hun legger merke til deg. Skill deg ut fra andre menn som hun har møtt. Hvis du er en morsom kar, få henne til å le. Fokuser på de positive kvalitetene dine og la henne få se for en flott kar du er.

8. Foreslå et annet tidspunkt hvis hun er opptatt. Så du har endelig fått opp motet til å be henne med ut på en date, men så forteller hun deg at hun er opptatt. Det er jo ingen problem, fordi du kan jo foreslå å ta henne med ut når hun er ledig. Dette viser at du har forståelse, men fortsatt er ivrig til å tilbringe tid med henne.

9. Vær spontan. Det samme som å tenke på det du skal si, så er det viktig å ikke være for forutsigbar. Det betyr at dersom du tar henne med ut på en date, ikke ta henne med ut på middag og så på kino ettersom det er noe som alle gjør.

10. Smil og lag øyekontakt. Kvinner legger merke til når du lager øyekontakt og holder fast på den et par øyeblikk. Hun vil også legge merke til det hvis du gir henne et lite smil over kanten av glasset ditt. Disse flørtende trekk er perfekte i de øyeblikk du ikke vet hva du skal si.