Topp 10 grunner på hvorfor du bør date en mann som er eldre

top-10-reasons-you-need

Det er vanskelig å ikke være tiltrukket til den eldre mannen med salt-og-pepper hår. Han har denne auraen rundt seg som skriker sex appell og han tiltrekker seg damene som om de var magneter. Men … Hvorfor er dette egentlig? Er dette fordi han har en bra jobb, noe som betyr at han er økonomisk stabil? Er dette fordi han har livserfaring og ikke lenger har behov for å dra ut på byen hver helg? Hva det nå enn måtte være, så er det definitivt noe utrolig tiltrekkende ved eldre menn som damene ikke kan motstå.

Hvis du selv er ute etter å date en mann som er eldre, vil du her finne 10 grunner på hvorfor du bør!

Nummer 10 – Ridderlig
Eldre menn (vi vil si eldre enn 30 år) har en tendens til å være mer ridderlig enn den yngre generasjonen. Disse mennene holder seg fortsatt til de mer gammeldagse skikkene når det kommer til dating. Dette betyr at de vil gi deg blomster når de kommer og henter deg, åpner døren for deg og bærer jakken din. Dette er ting som den yngre generasjonen ikke pleier å gjøre. Du realiserer kanskje ikke dette, men menn som gjør disse tingene har en tendens til å respektere deg mer.

Nummer 9 – Økonomisk stabile
Selv om penger ikke bør være den eneste grunnen for hvorfor du bør date noen, så hjelper dette definitivt. For la oss være ærlige, du har jo ikke lyst å gå ut med en kar som bestandig prøver å snike seg unna fra å betale regningene. Selv om noen menn kanskje tror at kvinner kun dater for pengene, så er sannheten ofte at de ønsker seg en mann som kan ta vare på seg selv og ikke har noe imot å betale for et måltid.

Nummer 8 – Erfaring
Når det kommer til å date eldre menn, så kan du være sikker på at du får noen som vet hva damene liker (og ikke liker). Vel, dette er så lenge han ikke er den 40 år gamle jomfruen. Heller ikke glem at eldre menn allerede har gjort de feilene som yngre menn har en tendens til å gjøre. De har også vært gjennom forhold som ikke har fungert og de har uten tvil opplevd hjertesorg. Det er på grunn av disse tingene at han vet hva han vil og forventer fra forholdet.

Nummer 7 – Gjøre mest mulig ut av tiden sammen med deg
Borte er dagene der menn heller ville tilbringe tiden sin på mobilen eller prate tull med kompiser. Hvis du dater en mann som er eldre enn deg, kan du være sikker på at han har lyst å tilbringe mest mulig tid sammen med deg. Fordi han er eldre, har han hatt mer enn nok kvelder alene foran TV-en, og nå som han har deg, en ung og livlig dame, har han lyst å komme seg ut og ha det gøy sammen med deg.

Nummer 6 – Gode venner
Kvaliteten på våre vennskap blir vanligvis bedre med alderen. Dette gjelder spesielt for menn som vokser ut av den barnslige fasen som de vanligvis går gjennom, og det er da mye lettere å henge ut med dem. Når du dater en eldre mann trenger du heller ikke å bekymre deg for at vennene hans kommer til å dra ham med på en strippeklubb eller byen for å sjekke opp andre damer. Når en eldre mann er ute med venner går det vanligvis veldig rolig for seg sammenlignet med da de var yngre. Du trenger derfor ikke å bekymre deg.

Nummer 5 – Ingen flere romkamerater
Det er helt naturlig å bo sammen med romkamerater når vi er yngre. Levekostnadene er altfor høye for noen som nettopp er ferdig med utdanningen. Men når du dater noen som er eldre, vil sjansen være stor for at de allerede har en etablert karriere og allerede bor for seg selv og lever sitt eget liv. Du vet hva dette betyr, ikke sant? Dette betyr at du kan ligge på sofaen og se på en sentimental romantisk film uten å trenge å bekymre deg for at romkameratene hans kommer valsene inn når tårene dine renner ned kinnet ditt.

Nummer 4 – Er flink i senga
Når du roter med en yngre mann på soverommet, er sjansen stor for at han ikke helt vet hvordan man tilfredsstiller en kvinne. Med en eldre mann kan du være sikker på at han har mye mer erfaring og kan et par triks på soverommet som kanskje selv ikke du visste om!

Nummer 3 – De er tålmodige
Du vet hvordan noen folk sier at du blir mer tålmodig med alderen? Dette er uten tvil sant når du har å gjøre med en eldre mann. Disse mannfolkene vet at gode ting kommer til de som venter, så du trenger aldri å bekymre deg for at han kommer til å presse deg til å gjøre noe som du ikke er klar for (les: sex).

Nummer 2 – Flere spennende kvelder ut på date
Når man er ung, så har man ofte ikke så mye penger å rutte med og man er ikke helt sikker på hva det er å ha det gøy. Noen som befinner seg i 20-årene kan være fornøyd med å gå ut på byen og besøke fornøyelsesparker, men oppfatningen på hva som er gøy endrer seg når man blir eldre (eller dater noen som er eldre). Da har man mer lyst å gå på museer, se musikaler og gå på teater, ha romantiske middager på cruise og lignende ting. Og ved å date eldre menn, er det mer sannsynlig at du kommer til å gå ut på en date som koster mer enn et par 100-lapper og en pose popkorn.

Nummer 1 – De er mer selvbevisste og sikre på seg selv
Yngre menn holder fortsatt på å finne ut om seg selv. De forsøker å finne ut hvor de passer inn i det hele. Er de en alfamann? Tråkker folk over dem? Kommer de til å være populære hos damene eller sees på som en dum person som folk ignorerer? En eldre mann har som regel funnet ut hvem de er, de har tak på livet sitt og aksepterer seg selv som de er. Og hvis dette ikke er tilfellet, så tar de som regel de nødvendige skrittene for å komme dit de ønsker — om det nå er profesjonelt, spirituelt, emosjonelt eller økonomisk.