6 måter å få fart på flørtingen

Flirt-6-ways-to.jpg

Hvis vi alle var så heldige å være både smellvakre, populære og ha talent i noe, ville det ikke være så vanskelig å ta kontakt og flørte med noen vi var tiltrukket til. Men sannheten er at du ikke trenger å ha alt dette for å kunne flørte. Alt du trenger er selvtillit og å vise det frem. Aldri unnskyld deg for det du sier eller gjør, du må gjøre det med overbevisning. Du vil bli overrasket hvor mottakelige folk kan være når du flørter med et mål i sikte.

Her finner du 6 tips på hvordan du kan flørte, selv hvis du ikke har selvtilliten til å backe det opp 100%.

1. Stjel showet.

Dette tipset er ikke for folk som foretrekker å sitte på sidelinjen. Det som er forskjellen mellom oss og personen som stjeler alles oppmerksomhet er at de ikke bryr seg noe om hva andre tenker. Med denne skamløse holdningen til flørting (eller livet generelt sett), vil du se at folk synes at du er mer interessant og har lyst å bli bedre kjent med deg.

2. Delta i en gruppesamtale

Når du er på en fest eller en sosial sammenkomst hvor folk deler seg opp i små grupper og fører egne gruppesamtaler, kan dette trikset være litt utfordrende. Hvis du ikke prøver å komme deg inn i samtalen med finesse, vil folk se merkelig på deg og du vil antageligvis skjemmes litt. Her gjelder det derfor å være åpen om dine intensjoner. Si noe i denne tranten, “Jeg beklager for å lytte på samtalen, men jeg er helt enig med …” og så hva du ønsker å si. For å gjøre dette helt riktig, må du sørge for at du blir værende i gruppen en stund og at du snakker med alle slik at du ikke kommer over som arrogant.

3. Vær oppriktig når du gir et kompliment.

Ingen liker et kompliment som ikke er oppriktig, så sørg for at du mener det når du sier noe. Du vil heller ikke gi komplimenter til alle i hytt og vær for det virker heller ikke oppriktig. Også unngå å si “jeg liker/elsker”. Prøv heller å blande det litt ved å for eksempel si “Du har et flott smil.”

4. Aldri flørt med noen som har en partner.

Hvis du vet at noen dater personen som du er interessert i, ikke flørt med dem. Ja, vi forstår at det ikke alltid er helt tydelig om to personer er sammen eller ikke, men hvis du overhodet tviler er det nok best å glemme det.

5. Få dem til å ta det første skrittet.

Noen folk mener kanskje at det er manipulerende, men det er heller mer strategisk enn noe annet. Det kan kanskje være litt for skummelt for deg å gå rett bort til en person. Istedenfor, kan du jo sørge for at de legger merke til deg og kommer bort til deg i stedet. Hvis du føler deg litt usikker rundt folk du liker, kan du prøve ut denne strategien. Men husk at du må gjøre det riktig!

6. Ikke bruk noe annet eller noen andre til å flørte.

Dette betyr at du ikke må gjemme deg bak sosiale medieapper eller bruke venner til å videresende beskjeden at du liker noen. Du er en voksen person og du bør oppføre deg som en, og det betyr at du må slutte å nøle og gå for det du vil ha.