Tips for introverte folk som ønsker å prøve ut nettdating

essential-tips-for-introverts

Istedenfor å vente på at familie eller venner som ikke vet hva du søker i en partner introduserer deg til noen, vær heller proaktiv og prøv ut nettdating. Det kan være litt overveldende som introvert å vise deg frem til verdenen der ute og ta kontakt med fremmede, men med disse tips kan hele dating-prosessen faktisk bli gøy og kanskje til og med stressfri.

1. Sørg for at profilen din skiller seg ut

Profilen din er en av de viktigste tingene som folk ser når det gjelder nettdating. Dette er din sjanse til å være kreativ, dele interessante fakta om deg selv, fortelle en historie eller et fantastisk minne — noe som vil få deg til å skille deg ut fra mengden. Du bør unngå klisjeaktige ting som gåturer på stranden, pikniker i parken eller se på stjernene. Gjesp. Likedan, bør du heller ikke gi ut for mye informasjon på profilen. Det er for eksempel kanskje best å utelate særtrekk som kan virke litt merkelige. Det er riktig! Du må prøve å være unik, men ikke rar.

2. Vær oppmerksom på andres profiler

Du kommer til å motta meldinger fra andre brukere og du kommer til å sende meldinger til dem. Sånn er det når du dater via nettet. Det finnes likevel hint som kan hjelpe deg i prosessen. For eksempel, se gjennom bildene til andre og legg merke til om du eventuelt ser et tema som gjentar seg, som for eksempel festing eller sportsarrangement. Er du interessert i slike ting dersom ting utvikler seg mellom dere? Finner du mange grammatiske eller stavefeil når du leser profilen til noen? Kan du se forbi disse tingene eller synes du at dette er irriterende? Selv om det kan virke som filleting, så kan dette si noe om personen.

3. Gå gjennom det du har skrevet om deg selv

En person som er innadvendt kommuniserer ofte best når de skriver det ned på papir. Dessverre, så kan de gå litt for langt og begynne å skrive en roman istedenfor en kort oppsummering. Når du har fullført profilen, anbefaler vi derfor at du ser gjennom hva du har skrevet og sletter det som er unødvendig. Hvis du synes det er vanskelig å korte ned på det du har skrevet, få en venn til å gå gjennom det og gjøre dette for deg.

4. Kast deg uti den første daten

Selv om du kanskje gruer deg til å gå ut på den første daten, så er realiteten at du ikke har noe valg hvis du ønsker å oppleve kjærligheten igjen. Istedenfor å tenke på alt som kan gå galt, pust dypt inn og prøv å slappe av. Den første daten er vanligvis kun et kort møte over en kopp kaffe eller drink. Dette er mer enn nok for dere begge å kunne finne ut om det er kjemi mellom dere. Et viktig tips for den første daten: ha på noe uformelt, men som fortsatt ser pent ut. Du kommer ikke til å få dem til å falle pladask for deg hvis du har på deg joggebukse og en tanktop med hull i.

5. Det er viktig å være tålmodig

Kjærlighet skjer ikke over natten. Du er nødt til å snakke med flere folk før du finner noen som du har kjemi med. Ikke bli fortvilet hvis det tar litt lengre tid enn du hadde håpet på. Husk at de gode ting i livet er verdt å vente på — inkludert kjærlighet.