11 ting du aldri bør si til noen i et blandet forhold

11-things-you-should.jpg

Det har blitt stadig vanligere å bli sammen med noen som har en annen etnisitet eller hudfarge. I dagens samfunn må du derfor være veldig forsiktig på hva du sier, slik at du ikke fornærmer noen, spesielt noen som befinner seg i et slikt forhold. Du trenger også heller ikke å skamme deg hvis du selv faller for noen med en annen hudfarge.

Det finnes så mange fantastiske datingsider på nettet for de som er interessert i å date asiatiske kvinner eller faller for afro-amerikanere. Det er så mye lettere å treffe noen fra en annen etnisk bakgrunn på en av disse spesialiserte nettsidene enn noe annet sted, fordi medlemmene er ute etter akkurat det samme som deg. Og forhåpentligvis kommer du aldri til å høre kommentarene nedenfor når du begynner å date noen fra en annen etnisk bakgrunn:

1. Hva om barna dine kommer til å se ut som ektefellen din? Dette er antageligvis en av de mest fornærmende tingene du kan si til en person i et raseblandet forhold. Dessuten, hva er problemet met at barnet har en annen hudfarge?

2. Faren din kommer aldri til å akseptere det. Selv om dette er sant, så ikke si dette vær så snill. Hvorfor? Fordi du indirekte forteller vennen din å forlate sin kjære for noen med samme hudfarge, selv om dette ikke er hensikten din.

3. Dette er bare en fase som du går gjennom akkurat nå. Det å være tiltrukket til noen med en annen hudfarge eller etnisk bakgrunn er ikke en fase. Hvis du har en venn som har begynt å date noen fra en annen etnisk bakgrunn for første gang, så ikke vær dum og si sånt tull.

4. Once you go black, you never go back! Selv om det er mulig, så er det ikke sikkert at dette vil fornærme vennen din, men det er likevel ikke passende å si dette. Poenget her er at du ikke bør fokusere på det faktumet at din venn eller familiemedlem dater noen med en annen hudfarge. De dater noen de liker, uavhengig av om personen er svart, hvit, asiatisk osv. Det spiller jo ingen rolle.

5. Du må være desperat. Hvorfor er de desperate? Det er jo tullete å tro at noen som dater noen med en annen hudfarge er desperat. Har det ikke slått deg at kanskje, ja kanskje, så er de faktisk tiltrukket til folk med en annen etnisk bakgrunn?

6. Hvordan skal du forklare barna hvorfor du ser annerledes ut enn pappa? Er dette noe som må forklares i det hele tatt? Vi ser jo alle annerledes ut på ulike måter. Så, hvis et barn fra et blandingsekteskap stiller dette spørsmålet en dag, vel, da har du jo svaret.

7. Liker du ikke folk med samme etnisk bakgrunn som deg selv? Kanskje, eller kanskje ikke. Uansett, så spiller det jo ingen rolle. Vi liker det vi liker. Vi kan ikke kontrollere hva vi er tiltrukket til. Hva så, hvis en av vennene dine tilfeldigvis er tiltrukket til noen med en annen hudfarge?

8. Lever kjæresten din opp til hva de sier om stereotypen hans i senga? Vi har alle hørt stereotypen om hvor godt utrustet svarte menn er og asiatiske menn ikke. Om disse stereotypene er sanne eller ikke når det gjelder kjæresten til vennen din er jo ikke din sak, så ikke spør!

9. Du har nok et farskompleks. Nei, folk med et farskompleks er ute etter en sugar daddy eller å bli stripper. De søker ikke etter en elsker med en annen etnisk bakgrunn. Folk som søker etter noen med en annen etnisk bakgrunn eller hudfarge gjør det fordi de faller for dette.

10. Jeg vedder på at din meksikanske kjæreste elsker tequila. Ja, det gjør han. Men det har ingenting å gjøre med at han er meksikansk. Det er fordi tequila er godt. Ikke stereotypifiser folk. Ikke alle med en mørk hudfarge er kriminelle og ikke alle asiatiske folk liker å gamble. Ok da, kanskje den siste er sant 99 % av tiden. Kødder bare. Nesten.

11. Jeg ønsker ikke hans slags i huset mitt. Rasisme er ikke kult. Vi trenger ikke å si mer her.