Feil som (nesten) alle kvinner gjør når de flørter og dater

flirting-and-dating-mistakes.jpg

Alle lager feil når det kommer til kjærlighet og noen feil er så vanlige at vi ønsker å behandle dem her for å se om vi kan få slutt på disse – en gang for alle. På denne måten kan du da unngå å gjøre disse feilene. Forhåpentligvis …

Svar på hver eneste tekstmelding så fort du får den
Noen menn og kvinner har gjort det til en kunst å være utrolig treige med å svare på tekstmeldinger. Dette er irriterende. Det er ikke sexy å være uoppnåelig, men det er heller ikke sexy å være tilgjengelig døgnet rundt. Hvorfor? Fordi dette kan få folk til å tro at du ikke har noe liv. Alt du bryr deg om er å sende tekstmeldinger (eller mannen på den andre siden).

Det er lett å bli litt ivrig i begynnelsen når noen tekster til deg. Det forstår vi. Men hvis du ønsker å gi ham inntrykket at du har et sunt liv der venner, familie og karriere kommer på første plass, må du ikke svare altfor raskt på meldingene. Svar på dem etter at du er ferdig med å drikke kaffe med venner. Svar på dem etter at du er ferdig med å utføre oppgavene som du hadde planlagt å gjøre på jobben.

Se på tekstmeldinger som en godbit – spar litt på dem. Deretter svarer du på dem.
Det er noe helt annet hvis du allerede har begynt en samtale med noen, eller hvis du har lunsjpause eller sitter hjemme og ikke gjør noe. Eller hvis karen eventuelt spør deg om noe viktig eller noe som trenger bekreftelse (for eksempel hvilken tid han skal bestille kinobilletter for).

Endre dine planer for å tilpasse deg hans planer
Dette er det samme som å sende tekstmeldinger. Du bør ha et liv for å være attraktiv. Hvis du avslår å tilbringe tid med dine venner, slutter å konsentrere deg på jobben – og istedenfor alltid gjør deg selv tilgjengelig for din date – kan du komme over som klengete, eller som en person som ikke har et sosialt liv.

Snakke fortere enn en kanonball kan fly
Du er på en date og er litt nervøs. Du vil sørge for at det ikke oppstår noen merkelige stillheter mellom dere. Så du snakker. Mye. Og veldig fort.

Vet du hvordan du kan sørge for at det ikke oppstår noen merkelige stillheter og for at du ikke ender opp med den sprøeste monologen noensinne? Snakk langsommere. Hvis du blir nervøs, pust dypt inn, men ikke begynn å jabbe. Du vil merke at du ikke er så nervøs lenger og at samtalen flyter naturlig så snart du begynner å snakke langsommere.

Være altfor stiv
Kroppsspråk gjør mye av snakkingen for oss. For å sørge for at en mann slapper av hos deg og synes at du virker interessant, må du prøve å slappe av.

Tips – øv deg på å sjekke kroppsholdningen din fra tid til annen i løpet av en dag. Se hvordan du sitter og hvordan kroppen føles. Og hvis du ikke føler deg komfortabel, pust dypt inn, prøv å slappe av og endre kroppsholdningen din slik at du er mer komfortabel. Dette vil både gjøre undrer for kroppen din og fremtidige dater …

Stemmen
Noen av oss begynner å snakke høyere eller lavere når vi er nervøs. Ingen av disse to er gode taktikker. Sørg for at du også sjekker stemmevolumet ditt i vanlige hverdagslige samtaler. Sjansen er nemlig stor for at du også snakker veldig høyt eller stille andre ganger; for eksempel når du har et viktig møte eller gir en presentasjon.

Være enig med alt
Så klart at det er hyggelig å ha ting til felles med noen og å være enig i alt personen sier, men det er også viktig å være tro mot deg selv. Vær den du er. Menn liker kvinner som er seg selv og har egne meninger.

Dette vil ikke si at du bør være nedværende eller negativ mot ham hvis du er uenig med noe han sier. Lær deg å være taktfull, men også å kommunisere hva du føler og tenker på en god måte.

Når du snakker om ekser
Noen menn elsker å spørre hvorfor det ble slutt med gamle kjærester. Akkurat som om ditt svar på dette vil gi dem innsikt i din indre psyke (og kanskje de er i stand til å gjøre dette …). Hvis sannheten er at ekskjæresten(e) ikke var så snill(e), er det bedre å si at dere ikke passet sammen enn å ramse opp en hel liste på hvorfor eksen var en drittsekk. Han vil nemlig kunne bli redd for å tro at du kommer til å snakke negativt om din neste kjæreste hvis du snakker negativt om dine ekser.

Snakke om alle de andre mennene som har lyst å date deg
Det er ikke noe i veien å nevne at du er populær (det er bare sunt for ham å vite at han har litt konkurranse), men ikke skrem ham bort. Tro det eller ei, men noen menn sliter faktisk med selvtilliten. Hvis han får inntrykket av at alle menn som befinner seg innen en radius på et par kilometer ønsker å date deg, kan dette gjøre ham litt nervøs.
I tillegg er det ikke tiltrekkende å snakke om andre menn.

Snakke negativt om deg selv
Noen kvinner unnskylder seg for hvem de er, hva de liker, deres negative sider og til og med hva de faktisk er flinke til. Ikke gjør dette. Vær den du er. Vær stolt av deg selv.

Du kan unnskylde deg hvis du gjør en feil. Bortsett fra dette, så må du se på deg selv som en gave. Presenter deg selv som en gave. Enhver person som du ville ha et godt forhold til ville se deg som en gave. Og hvis de ikke ser på deg som en gave, ønsker du jo ikke å være sammen med dem.

Tro at du må være lik eksen … Eller en annen person
Hvis noen er på en date med deg, er det fordi de ønsker dette. Så, hvorfor tro at de heller ville være sammen med noen som ikke er lik deg?

Drikke litt for mye
Gjerne ta et glass vin eller en cocktail, men stopp der.
Et glass vin eller en cocktail kan få deg til å slappe av; gir deg et lite buzz etter en lang dag. Dette er sexy. Derimot, er det ikke sexy hvis du drikker for å få opp motet eller blir så beruset at du blir svimmel. Hvis du trenger selvtillit, gjør noe med dette selv. Ikke stol på at alkohol vil gi deg dette. Dessuten, hvis du kan være selvsikker når du drikker, kan du også være selvsikker når du ikke drikker. For du er jo den samme personen.

Å ikke gi komplimenter
Menn liker å vise at de er menn. Ikke nok med det, menn liker å føle seg litt tøffe og sterke. Så, hvis du liker en mann, gi ham komplimenter.

Jomfru i nød
Feminismen har gjort masse positivt for denne verdenen, men å oppmuntre kvinner til å late som om de trenger er mann er ikke en av dem. En mann liker følelsen av at noen trenger ham, og la ham føle dette. La ham vise frem musklene når han bærer sekkene dine eller åpner døren for deg. Vi vet at du kan gjøre dette selv. Uten tvil. Men la ham skjemme deg bort og vis ham at du verdsetter dette – dette vil få ham til å føle at han gir deg noe; at han er verdifull.
Det er ingen forbrytelse å be om en klem etter en dårlig dag. Hvis en kar virkelig liker deg, vil han gjerne ta vare på deg. Dette betyr overhodet ikke at du er hjelpeløs. Dette betyr at hjertet ditt står åpent for å akseptere litt kjærlighet.

Det å be om en klem er også ikke det samme som å stå hysterisk foran døren hans når du har hatt en dårlig dag.

Overdrive
Det er helt greit å le når en kar forteller deg en vits hvis du synes at den var morsom. Hysterisk fnising derimot er ikke greit. Likedan er det greit å se ham i øynene, men å stirre er ikke greit. Å ta på noen når du når du sier noe flørtende er også greit (gjerne gjør det), men ikke ta på ham hver gang du snakker.

Fullstendig ignorere ham
Om du nå er i en nattklubb og ser en kjekk kar eller du dater noen allerede, så er det ingen god teknikk å fullstendig ignorere ham.
Hvis du møter noen i en klubb, anbefaler vi at du ser hans vei fra tid til annen (og det vil ikke si hvert minutt) og smiler for å gi ham et hint om at du er interessert i ham.

Du må fortsatt ha et eget liv selv om du dater noen. Du kommer ikke til å se sexy ut hvis du gir opp dine ting. På den andre siden, å late som om du aldri er tilgjengelig er heller ikke sexy. Sørg for at du har et eget liv og samtidig har tid til å treffe din date.