5 måter du kan sørge for at du får en flott første date

Flirt-5-ways-you-can-make.jpg

Det er så mye press på å sørge for at den første daten går bra. Og bare dette presset er nok til å påvirke selvtilliten negativt. Det folk ikke realiserer seg er at den første daten ikke trenger å være stressende i det hele tatt. Det motsatte faktisk, den kan bli utrolig gøy hvis du følger disse fem tips.

1. Det er en date
Den vanskeligste delen med en første date er faktisk det å ta initiativet til å spørre noen med ut på en date. Enhver person kan spørre noen om å tilbringe tid med dem, men dette er antageligvis den raskeste måten å få noen inn i “venne-sonen” din. Det betyr noe mer når du tar kontakt med noen og spør om de har lyst å gå ut på en date med deg. Ved å kalle det en date, gir du personen en indikasjon om at du ikke bare har å henge ut sammen, men at du faktisk virkelig er interessert. Også, hvis dere kun henger ut sammen, vil dere ikke ha samme muligheten til litt kyssing hvis ting går bra. Og fordi det er en date, må du ikke planlegge noe som inkluderer Netflix og avslapping.

2. Ikke forvent for mye
Når vi aksepterer invitasjonen til å gå ut på en date med noen vi nettopp har truffet, har vi noen ganger tendensen til å drømme stort og tro at dette kanskje kan være den store kjærligheten — eller i det minste at du kommer til å få deg et nummer. Det er best å ikke ha for store forventninger ettersom du kan bli skuffet. Istedenfor er det best å tilnærme daten som om det var et uformelt intervju. Målet er å bli kjent med personen, så ikke fantaser for mye om kirkeklokker og brudekjole.

3. Avtal noe og hold deg til avtalen
Hvis du tar initiativet til daten, da er det opp til deg å finne på noe å gjøre. Du har ikke lyst å begynne daten og deretter spørre den andre personen hva de har lyst å gjøre. Dette kan føre til at dere går fram og tilbake med “Jeg vet ikke, hva har du lyst å gjøre?” og dette er ingen god start på daten. Også, hvis du allerede har planlagt noe, hold deg til dette. Du har ikke lyst å planlegge en piknik og deretter bestemme deg for at du ikke har lyst å ta med deg mat.

4. Betal
Glem at det er han som må betale, hvis du initierer daten, da er det du som betaler. Du har lyst å tilbringe tid med noen, bli bedre kjent med personen og det er du som planlegger daten, ja da er det du som bør betale, så enkelt er det—uansett om du er mann eller kvinne. Du har ikke lyst å be noen med ut og forvente at de betaler for alt selv, dette gjelder kun når man er sammen med venner! Vi sier ikke at du må planlegge en overdådig date og tilbringe tusenvis av kroner (det er jo tullete for en første date!), men ha med kr. 1000 maksimalt, bare i tilfelle.

5. Se velstelt ut
Vi kan ikke si det nok! Hele poenget er jo å prøve å imponere personen som du skal på date med og dette betyr også å stelle deg ordentlig. Det er ikke lurt å gå på en date rett etter en hard treningsøkt mens det fortsatt lukter svette av deg. Sørg for at du utfører de tre “S”-ene (shit, shower og shave (drit, dusj og barber)), ta på fine og rene kjær og ikke ha på mye parfyme! Din date vil sette prise på dette!