8 mer intime måter å vise hva du føler uten at det involverer sex

Flirt-8-forms-of-affection.jpg

Vanligvis tenker vi på det som foregår på soverommet når vi snakker om å være intim med noen, men visste du at det finnes 8 måter å vise kjærlighet på som er mer intime enn sex? Dette gir også enda mer grunn til å ikke hoppe til sengs med engang vi treffer noen. Hvis du ikke er klar for dette intimitetsnivået, finnes det et antall andre måter å vise hva du føler for noen du dater uten at du trenger å hoppe til køys.

1. Holde hverandre i hånden i offentligheten.

For noen betyr det å hoppe til køys ikke så mye, fordi de er villige til å ha sex med en hvilken som helst person de er interessert i. Det får nå bare være sånn, men disse samme personene vil antageligvis kun holde hender i offentlighet med noen de virkelig føler noe for. Vi vet hva du har tenkt å si nå … Det å holde hverandre i hånden er jo ikke noe stort. Det tror du kanskje, men det å holde hånden til noen er å la verden vite (på en subtil måte) at du ikke er redd for å vise frem hva du føler for partneren din.

2. Møte familien.

Når partneren spør om du har lyst å bli med og treffe familien, så betyr det at de vil inkludere deg i sin viktigste, indre krets. De ville jo ikke ta deg med til foreldrene sine hvis de ikke tar forholdet seriøst og ikke ser en fremtid med deg.

3. Ømme kyss som ikke har er seksuell undertone.

Det finnes ulike typer kyss, men når du gir din kjære et søtt kyss ut av det blå, så betyr det noe spesielt. Hvis du kysser noen uten intensjonen på å gå hele veien, viser du at du bryr deg om dem.

4. Kosing.

Kosing gir deg muligheten til å dra partneren nærme deg og holde dem. Dette intimitetsnivået bringer partneren nærmere fordi dere kan kjenne hverandres hjerte banke og føle et dypere bånd mellom dere.

5. Se hverandre dypt inn i øynene.

Du vil bli overrasket over å vite at det kan være vanskelig for folk å se hverandre dypt inn i øynene—ofte synes de at det er litt ekkelt og ukomfortabelt. Når du og partneren din er komfortable med forholdet og hverandre, vil det være mye lettere å stirre kjærlighetsfullt inn i øynene på hverandre.

6. Nyte den behagelige stillheten.

Dere trenger ikke å være engasjert i en dyp samtale hele tiden når dere er sammen. Og du vet at det er noe spesielt mellom dere to når dere kan sitte og nyte stillheten sammen. Det er avslappende, komfortabelt og noen ganger er stillheten alt dere trenger.

7. Fortelle hverandre hemmeligheter.

Alle kan tilby kroppen sin som en måte å komme nærmere noen på. Når du kan være åpen og fortelle partneren en hemmelighet, så har det mye mer betydning enn å gi etter for dine begjær i sengen.

8. Langsom dansing.

En langsom dans med partneren er romantisk og intimt hvis du kan bevege til musikken, eller til og med til stillheten, og så lenge dere ikke snubler over hverandres føtter selvsagt.