Topp 3 grunner for hvorfor gifte menn er så uimotståelige

top-3-reasons-why-married-men

Ettersom kvinner anses å være det overlegne kjønnet når det kommer til rasjonalisering, burde du tro at det er uvanlig å se kvinner flørte med gifte menn. Tross alt, ville de jo ikke like det selv hvis en kvinne flørtet med mannen deres, så man ville gå ut ifra at single kvinner ville respektere andres ekteskap og holde seg unna. Dette ville antageligvis være tilfellet i en ideell verden. Likevel er det mange kvinner som foretrekker menn som er gift og aktivt går ut og søker dem. Men hvorfor? De har allerede utvekslet løfter med en kvinne som de elsker og de er forbudt område.

For å begynne med har menn som er gift en hel rekke positive egenskaper og ting i livet sitt — tross alt, en kvinne har giftet seg med ham så det må jo være noe positivt der. Når kvinner flørter med menn som er gift, glemmer de ofte at dette vanligvis vil ende opp med hjertesorg. Dette er fordi de håper at han kommer til å forlate kona for å være sammen med henne. Når dette ikke skjer (fordi la oss være realistiske, dette skjer nesten aldri; og hvis dette skjer, hva får henne til å tro at han ikke kommer til å være utro med henne hvis han var utro med kona?), prøver disse kvinnene seg på den neste gifte mannen.

Så hva er det ved gifte menn som får damene til å falle pladask for dem?

Forbudt område
Fra barndommen av vil vi ha ting som vi ikke kan få. Det er alltid dette problemet med at barn vil ha leketøy som andre barn leker med — selv om de har et eget leketøy foran dem. Ønsket om å få noe vi ikke har er en av de viktigste grunnene for hvorfor kvinner flørter med gifte menn. Det er noe utrolig spennende rundt det å gjøre noe man egentlig ikke bør gjøre, på samme måte som å ta et leketøy fra et annet barn når de ikke ser det.

Når kvinner begynner å flørte med gifte menn og venner får vite om dette, er sjansen stor at de reagerer negativt. Det er denne negative reaksjonen som mater “meg mot rest av verden”-holdningen, noe som gir disse kvinnene et adrenalinkick. Jepp — noen kvinner flørter med menn som er gift kun på grunn av dette kicket!

Hekta på adrenalin
Det er ikke bare menn som liker et lite eventyr og litt spenning. Absolutt ikke! Mens kvinner kanskje ikke er så villige til å hoppe utfor en klippe med fallskjerm eller investere penger i tvilsomme aksjer, har de ikke noe problemer med å ta telefonen og ringe en mann fordi det er en utfordring. Og selv om kvinnene som flørter med gifte menn ikke nødvendigvis ønsker å bli den neste kona hans, så er det selve jakten og faren for å bli tatt på fersken som gjør ting spennende.

Disse kvinnene har en tendens til å synes at vanlige forhold er kjedelige. Det er ikke spennende for dem å date en mann som alltid er tilgjengelig når de ringer dem. En gift mann derimot, er nødt til å være forsiktig for ikke å bli tatt på fersken. Ikke bare er det selve jakten som er spennende for disse damene, men også tanken på at mannen som er gift med noen som han mest sannsynligvis elsker, ikke klarer å motstå og si nei til henne. Kan du forestille deg hva dette gjør med selvtilliten hennes!

Et maktspill
Du vet hvordan vi sa at en kvinne som flørter med en gift mann gjør dette på grunn av spenningen og jakten på noe de ønsker, men ikke kan ha? De har også en tendens til å gjøre dette fordi det gir dem en slags herlig følelse av makt. Hennes ego blir pleiet når en mann som befinner seg i et forpliktet forhold bryter sine løfter for å være sammen med elskerinnen sin. Så, ikke bare vet hun at hun har evnen til å få en mann til å være utro fordi hun har XYZ (utseende, penger, status eller hva det nå måtte være), men hun har også evnen til å bruke det faktumet at han er gift mot ham hvis en konflikt mellom dem skulle oppstå. Ifølge henne gjør hun jo ikke noe galt ved å flørte og eventuelt ha en affære med ham. Hun er jo singel. Det er ikke han, og det er han som burde vite bedre. Dessverre er det ingen av dem to som tar hensyn til hvordan kona vil føle seg hvis hun finner ut.

Det er selvfølgelig også mange andre grunner for hvorfor kvinner flørter med menn som er gift. Noen er redd for å binde seg og ende opp i seriøse forhold. Gifte menn er da et alternativ, fordi han allerede er i et forhold og følelsene hans ovenfor henne dreier seg mer om begjær, ikke kjærlighet. Og på grunn av dette, er det ingen sjanse på at forholdet vil bli noe mer enn kun en affære.

Man kan aldri rettferdiggjøre å flørte med en gift person. Man bør respektere sine egne ekteskapsløfter, men det er også en god ide for utenforstående å respektere andres ekteskapsløfter.