Lær hvordan du kan bli en fantastisk flørter

Flirt-learn-how-to

Flørting er et helt vanlig instinkt og menneskeheten ville bli utryddet hvis vi ikke forsøkte å ta kontakt med det motsatte kjønnet. Flørting dreier seg ikke bare om å finne en date (selv om dette uten tvil er et viktig element), men den kan faktisk også øke selvtilliten.

For kvinner: Det er viktig at du gjør det kjent for menn at du er ledig og interessert i å finne deg en partner. Ifølge datingeksperten, Sandy Ewing, synes menn at det er lettere å komme i kontakt med kvinner som flørter, og de synes også at disse kvinnene er uimotståelige.

For menn: Hvis du har lyst å flørte med en kvinne, kommer hun til å reagere mye mer positivt hvis du er selvsikker. Du må vise at du er litt annerledes fra de andre gutta. Du må være en energisk og gøy person, på akkurat samme måte som mennene før deg var.

Øk selvtilliten

Du vil ha begrensede muligheter til å treffe noen hvis du mangler selvtillit. Dette kan skape et usynlig skjold rundt deg, noe som gjør at folk lar være å ta kontakt med deg fordi de ikke vet hvordan du vil reagere. Palmer sier at de med selvtillit er de beste til å «fake it till you make it.»

Du kan øke selvtilliten ved å være bevisst over dine sterke og svake sider, og så omfavne dine sterke sider. Selvtillit dreier seg om å vite hva du er flink til og kan, men også hvor du må være forsiktig.

Bygge relasjoner

Så snart du har introdusert deg selv til noen, er det lurt å tenke på en isbryter – noe som ikke har blitt sagt tusenvis av ganger. Kom opp med noe kreativt og unikt. For eksempel, du kan gi personen et kompliment om hva de har på seg eller eventuelt tilbehør. Dette vil hjelpe deg med å bygge en relasjon med denne personen, noe som gir muligheten til et sterke bånd som vil få begge to til å slappe av.

Sende signaler

Kroppsspråk er et viktig verbalt språk. Forskning viser at handlinger faktisk taler høyere enn ord. Den har vist at 55 % av kommunikasjonen foregår via kroppsspråket, 38 % via tonefallet på stemmen og kun 7 % via de ordene vi sier.

Det er derfor viktig å følge med på tegnene som den andre personen gir med kroppsspråket. Smiler de mye under samtalen og søker de øyekontakt? Peker kroppen mot deg eller mot en utgang? Holder de likegyldig på å stelle med seg selv (fikse på håret, rette opp på klærne osv.)? Disse er alle tegn som du bør følge med på.

Foskjellen mellom kjønnene

Uansett, så er mennene jegerne og de som sørger for mat på bordet mens kvinnene er de omsorgsfulle som holder alt sammen. Menn synes at det er spennende å jakte på kvinner, mens kvinner foretrekker å bli forført og å pleie forholdet.

Det er viktig å se på dating som en lang vei istedenfor en endestasjon som du raskt må komme til. Nyt flørtingen og hold det så avslappende som mulig. Flørting er ikke noe som kun skjer på barer eller nattklubber, du kan gjør det overalt.