15 spørsmål slik at en pinlig date kan bli til en fantastisk en

Flirt-15-questions-that-wil.jpg

Når nervene tar overhånd, kan en første date der du prøver å bli kjent med noen bli til noe som ligner mer på en spørrekonkurranse med 20 spørsmål, eller kanskje verre, et forhør. Hvis du virkelig har lyst å gå på en date med den søte personen som sitter på den andre siden av bordet, prøv da disse 15 spørsmål.

Denne kaffen minner om den beste kaffen jeg hadde da jeg var i [insert city]. Er det ikke interessant hvordan ting kan minne deg om ting fra fortiden?

Med denne type spørsmål kan du legge et minne fra fortiden til en nåværende situasjon. Dette vil gi ham muligheten til å fortelle noe om seg selv, noe som kan føre til at samtalen raskt kan bli ganske interessant — avhengig av svaret.

Der er synd at kinoer ikke lenger viser to filmer samtidig slik de gjorde i gamle dager … Hva er det største antallet filmer du har sett på en dag?

Dette spørsmålet gir ham informasjon om deg og lar ham deretter fortelle og dele informasjon om seg selv, uten at han føler at han blir avhørt.

Husker du den scenen i [insert movie] der de svømmer under klar stjernehimmel? Den minner meg om da vi badet naken i svømmebassenget til naboen. Jeg savner å kunne gjøre slike ting … Har du noen gang gjort noe lignende?

Dette spørsmålet viser at du er eventyrlysten og ikke redd for å ta risikoer, og den flørtende intensjonen vil uten tvil legges merke til. Hvis han svarer ved å si at han har gjort noe lignende i fortiden, vær da forberedt på at flere flørtende samtaler vil følge.

Hva bragte deg til [insert city]?

Dette er et godt spørsmål å spørre hvis de har flyttet på seg, om det nå er fra et annet fylke eller et annet sted.

Hva liker du å gjøre i fritiden?

Dette gir deg en ide av hva slags hobbyer de har og hva de liker å gjøre. Hvis dere deler lignende interesser, så er jo dette en perfekt mulighet til å planlegge en neste date.

Hvordan var det å vokse opp med [x-amount of siblings]? Eller Hvordan var det å være enebarn?

Avhengig av familiestrukturen og familien hans, så kan dette spørsmålet gi deg et hint på hvorfor han er den personen han er i dag.

Hvis du bare kunne spise en type mat resten av livet, hva ville dette være?

Hvilke steder har du alltid hatt lyst å besøke?

Hva er din personlighetstype?

Hva er det verste du vet?

Hva er dine favorittband?

Når de forteller deg hvilke band de liker, kan du jo fortelle hvilke du liker. Dette kan bli en veldig opplysende samtale.

Hvis penger ikke var et problem, hva ville drømmeferien din være?

Hva var yndlingstegneserien din da du var liten?

Hadde du et kjæledyr da du vokste opp?

Hva var det lykkeligste øyeblikket i livet ditt?

Du må selvfølgelig være forberedt på å svare på dette spørsmålet selv hvis de spør deg.