10 grunner hvorfor du bør date en lege

Flirt-top-10-reasons-you-may-want.jpg

1. Hvis du har en sykdom, vil han kunne hjelpe deg ut.
Selv om vi ikke anbefaler at du bytter ut fastlegen med legen som du dater, kan deres medisinske fagkunnskap være nyttig. For eksempel, hvis du er bitt av en insekt, kan han gi deg råd og tips angående behandling. Hvis du føler deg dårlig, kan de fortelle deg hva som er feil med deg og hva du må gjøre for å bli bedre.

2. De er utrolig smarte.
La oss si det som det er, så må du være utrolig smart hvis du klarer deg gymnasiet og medisinskolen. Ikke alle klarer å gå gjennom et slikt intensivt studie og krevende kurs.

3. De vil ikke kvele deg eller være for klengete.
Leger er av natur praktiske folk som ikke alltid er kjent for å være altfor kjærlige. Du kan stole på at forholdet dere har er et voksent forhold og at du ikke trenger å komme opp med romantiske kallenavn og ta på deg hans eller hennes sko.

4. Ingenting er ekkelt, fordi leger har sett alt som det er å se.
De har tatt hånd om ekle infeksjoner, blod og andre kroppslige funksjoner, så du trenger ikke å bekymre deg over at din inngrodde tånegl kommer til å få dem til å rømme sin vei.

5. De har bestandig interessante historier å fortelle.
Leger som jobber på akutten har som regel noen interessante historier å fortelle deg når de kommer hjem. Selv om de har taushetsplikt og ikke kan fortelle deg alle detaljene til en pasient, så bør du ikke være overrasket når de forteller deg om at hjalp med fødselen av en siamesisk tvilling på akutten.

6. De er ikke redd for forpliktelse.
Tenk på følgende. Hvis en lege ikke har lyst på forpliktelse, vil de ikke ha brukt flere år med skolering, studie og praksis på å bli legen som de er i dag. Så, skulle du begynne å snakke om å ta forholdet til det neste nivået, prøv å skjule forbauselsen når de tar det som en selvfølge.

7. Uplanlagte dater holder forholdet spennende og nytt.
En leges ukeplan er langt fra regelmessig, så det vil være tider der du er nødt til å komme med en date i siste øyeblikk. Disse kveldene er perfekte til å bestille en takeaway, se noe på Netflix og … slappe av.

8. De forstår hvor verdifullt livet virkelig er.
Leger har ofte ansvaret for å redde andre folks liv og de forstår derfor hvor skjør livet kan være. Han vil kunne fortelle deg at angsten du føler på grunn av en fartsbot ikke er noe i det store og hele.

9. De er selvstendige og sterke.
Når de trenger deg på det meste, vil du alltid kunne stole på at legen din vil være der for deg og si de riktige ting. Hvis du ikke trenger råd eller tips, men kun ønsker noen som kan høre på det du har å si, så vil de være der for deg.

10. De er økonomisk stabile.
Vi liker ikke å fokusere på det økonomiske aspektet ved å date en lege (vi vet at de tjener godt), men det er en god følelse å vite at daten din kan ta vare på seg selv når det kommer til stykket.

Finn et forhold med en singel lege på datingsiden vår!