7 grunner hvorfor sarkastiske kvinner er bedre til å flørte

7-reasons-sarcastic-women.jpg

Det sier seg selv at ikke alle kvinner er gode på sarkasme, men mange realiserer seg ikke at sarkasme faktisk kan være en bra selvforsvarsmekanisme i ulike situasjoner. Og kanskje enda viktigere, kan sarkasme være et utrolig nyttig kommunikasjonsverktøy når det kommer til dating. Hvis man virkelig har lyst å flørte med noen, bruk da sarkasme! Den sørger nemlig for at det du sier ikke høres sleip eller klisjeaktig ut. Hvis du fortsatt ikke er overbevisst, les da grunnene hvorfor sarkastiske kvinner er bedre til å flørte her:

De er raske til å svare

Nå til dags skjer de fleste samtalene via tekstmeldinger. Det er ingenting som er så frustrerende som å måtte vente i timevis på svar fra en kvinne som du prater med, fordi hun ikke vet hva hun må svare. Dette er derimot ikke noe du trenger å bekymre deg over når du tekster sarkastiske damer. Ikke bare svarer hun deg umiddelbart, men hun gjør det også vanskelig for deg å motstå å prate med henne.

De er flinkere til å holde en samtale gående

Det er nesten umulig å ha en kjedelig samtale når du chatter med en sarkastisk dame. Mest sannsynligvis vil det også være dem som forlater samtalen først hvis det begynner å bli litt tamt.

De vil få deg til å lure

En av de beste tingene ved å flørte og prate med en sarkastisk kvinne er at du aldri vil kunne gjette hva hun virkelig tenker. Du vil bli sittende igjen og lure på om hun gjorde narr av deg eller om hun er oppriktig eller ikke. Selv om det er vanskelig å virkelig vite hva hun tenker, så er det en ting som er helt sikkert: du kommer ikke til å kjede deg når du snakker med en sarkastisk kvinne.

De er smarte

Du vet at du har vunnet lotteriet hvis du har klart å erobre en sarkastisk kvinne. Dette kan kanskje være det beste som noensinne har hendt deg. Sarkastiske damer er ikke de som slår seg ned og stifter familie uten videre, så hvis du er så heldig til å ha blitt valgt, må du uten tvil være gull verdt.

De er minneverdige

Du kommer uten tvil til å ha det gøy med å flørte og date en sarkastisk dame. Dette er noe som du vil huske i årene fremover, og det vil antageligvis bli vanskelig å gi slipp på de bittersøte minnene.

De er gøy å være sammen med

Uansett hvor mange kommentarer som kommer din vei for å gjøre narr av andre folk (bare på spøk selvfølgelig), hvis du finner en sarkastisk dame å flørte med, vil du alltid ha noen ved din side som raskt kan svare på spøker.

De bryr seg ikke om hva andre synes om dem

Sarkastiske kvinner bryr seg ikke hvis det er noe de har gjort som du ikke liker. Ikke nok med det, hun kommer antageligvis til å få deg til å tie stille. Det er derfor ingen god ide å få en sarkastisk dame sur, men skulle du gjøre dette, så kommer hun ikke til å ta dette tungt.
Hold ovennevnte faktorer i bakhodet og du vil se hvor interessante sarkastiske kvinner virkelig er. Ikke bare er de smarte, men de holder ting interessante. Tenk deg hvor gøy det er å flørte med dem.