8 nettvaner som gjør at han mister interessen i deg

bad-online-habits.jpg

Teknologi kan være bra og den har blitt en stor del av hverdagen vår, men den kan også forårsake mye trøbbel. Her er 8 nettvaner kvinner har som kan få menn til å rømme sin vei.

Bruke sosiale medier til å henge ut skittenvasken

Når du bruker Twitter eller Facebook til å fortelle alle om en krangel du har hatt med mannen din, eller for å klage at han har glemt å ta ned toalettsetet igjen, så er dette ikke bare uhøflig, det er også utrolig umodent — selv om du ikke forteller alt i innleggene. Før du sletter de fornærmende innleggene, vil folk få en ide av hva som foregår og begynne å stille spørsmål. Det er pinlig for alle som er involvert, ikke bare mannen i livet ditt som disse innleggene dreier seg om!

Være venner med en eks-kjæreste som stalket deg

Det har vært slutt med denne karen i mange år, men du har aldri slettet ham fra dine sosiale medier. Selv om det ikke nødvendigvis betyr noe, og ingen av dere en gang kommenterer på innleggene til hverandre, så er det faktumet at han er der nok til å få den nye mannen din til å spekulere. Din eks bør ikke være i livet ditt lenger, selv ikke på en gammel Facebook-konto.

Være for ivrig

Kanskje dere har kun vært sammen i noen uker og du allerede har begynt å tagge ham i innleggene dine, endret forholdstatusen og kalt ham kjæresten din. Dette kan få ham til å miste interessen hvis du gjør dette før han er klar. Ikke bare går du litt for fort, men du vil også komme over som klengete og trengende, og disse tingene får menn til å rømme sin vei raskere enn en bikini-voks.

Gi ham for mange komplimenter

Vi sier ikke at du ikke bør fortelle verdenen at han er en fantastisk kar fordi han overrasket deg med en bukett med roser, men hvis du sier ting som det her, «Etter at jeg hintet om å dra til XYZ for så lenge, tok han meg endelig med dit!» på denne måten får du ham til å føle seg dårlig og ikke verdsatt.

Ta selfies mens dere er på en date

Det er helt greit å ta et bilde av den herlige desserten når du er ute med venner. Men det å ta en selfie av deg selv i en ny restaurant når du er sammen med daten din (uten at han er med på bildet) er ikke passende og vil endre dynamikken på daten. Han vil kunne føle at han ikke er en prioritet for deg.

Markere territoriet

Du vil kanskje ha det samme forholdet med mannen din på dine sosiale medier som du har med vennene dine. Du kan skrive på veggen hans og tagge ham i hvert innlegg eller bilde, men med en kar? De bryr seg ikke så mye om slik oppmerksomhet. Det er bestandig en bra ide å tekste, ringe eller snakke med ham personlig hvis det er noe du ønsker å fortelle ham — vennene hans trenger ikke å vite at du har hatt en fantastisk kveld og han trenger ikke å være flau over at han skrek under filmen.

Hvor gøy det kan virke å sende Instagram eller tweets døgnet rundt, så bør du være obs på at dine vaner på nettet kan få ham mindre interessert i deg. Så vær forsiktig og tenk over tipsene som vi har gitt deg her! Vi hjelper deg med å sørge for at du opplever fantastisk dating.