De 5 beste steder å møte flotte menn

Flirt-5-of-the-best.jpg

Hvor ofte går vi ikke ut på byen på barer og nattklubber for å lete etter en fantastisk mann, men så drar vi hjem tomhendt istedenfor. Det kan være slitsomt, bortkastet tid og kanskje til og med føles som et nederlag — spesielt når du ser at venner ikke ser ut til å ha noen problemer for å date trivelige karer.

Flirt.com kjenner smerten din og vi har spurt brukerne våre hvor de har funnet flotte menn … utenom datingsider selvfølgelig.

1. På kurs

Et virkelig bra sted å møte menn med gode kvaliteter er på en lokal skole eller kurs, spesielt hvis det er et kurs som dreier seg om å berike livet ditt. Hvis du tenker over det, så er det jo åpenbart at de som går på slike kurs er ute etter måter å forbedre livet sitt på, om det nå er et matlagingskurs, yoga, språkkurs eller personlig økonomikurs. En ting som du vet umiddelbart er at de er nysgjerrige og tørste etter kunnskap; to flotte kvaliteter for en potensiell partner.

2. Frivillighetsarbeid

Trenger vi å si mer? Når du bestemmer deg for å gi din tid til et godt formål, kan du være sikker på at det kommer til å være kvalifiserte ungkarer som gjør det samme. Hvis du gir opp din verdifulle tid for å hjelpe andre i nød, så er dette et tegn på at du er uselvisk og har et godt hjerte, og det samme kan jo derfor sies om karen som står og deler ut suppe eller sorterer sekker med klær i den lokale kirken.

3. Middagsfest

Middagsfester er et utmerket sted å møte single menn. Hvordan? Spør venner om å ta med deres favoritte ungkar og se hva som skjer. Sørg for at du forteller vennene at du er på jakt etter en ektemann, men at du bare ønsker å se om kjemien er der. En middagsfest der alle tar med en rett kan være er en flott måte å bli kjent med disse folk på og se hva slags mannfolk de er. Atmosfæren er vanligvis avslappet og det ikke er noen høy musikk eller grupper med folk i bakgrunnen som forstyrrer slik på barer.

4. På jernvarebutikken

Okay, så dette høres kanskje litt klisjeaktig ut, men det funker. Hvis du har et DIY-prosjekt på gang som du har lyst å få litt fart på, kan du jo dra på en jernvarebutikk og spørre den søte fyren hvilket klebemiddel som fungerer best på linoleumgulv. De ansatte er generelt sett veldig vennlige og villige til å hjelpe deg med å finne det beste produktet som passer ditt budsjett. Hvis du ikke ser noen ansatte som du er interessert i, hvorfor ikke spørre en søt kunde hva slags belysning de anbefaler på verandaen. Dette vil sette i gang samtalen og hvem vet hva dette kan føre til?

5. På kafe

Alle elsker kaffe, det er det ingen tvil om. Du kan få noen hint om hva han er interessert i ved å se hvilken bok eller avis han leser og kanskje dele en vaffel eller to mens dere snakker om hva som nylig har skjedd i nyhetene. Hvis du går på denne kafeen ofte, kan du kanskje bli kjent med de som er der regelmessig og kanskje finne noen som du har lyst å se—utenfor kafeen.