Hvordan man flørter med ei jente via tekst

how-to-flirt-with-a-girl

Hør her gutter, det er på tide å stoppe med å sende disse merkelige meldinger til de søte jentene på nettsiden vår! Lær deg noen eksklusive teknikker som er 150 % effektive når du prøver å flørte med ei jente via tekst. Her er noen enkle, men samtidig nyttige eksempler på hvordan man flørter med ei jente via tekstmeldinger og som uten tvil vil hjelpe deg med å ha suksess hos damene.

1. Ingen kjedelige og forutsigbare meldinger. Kom igjen, du tror vel ikke at du er det eneste mannfolket som sender flørtende tekstmeldinger til henne akkurat nå. Så, hvis du vil ha suksess, må du nok komme opp med noe kreativt for å skille deg ut fra mengden. Det verste du kan gjøre på en datingside er å skrive følgende meldinger til noen: “Hei :-)” eller “Hva holder du på med i dag?” Man sovner jo av når man leser dette. Finn på noe originalt, ellers kan du ikke forvente deg annet en et kjedelig, uoriginalt svar tilbake.
Prøv noe unikt; spør et spørsmål som hun bare ikke kan ignorere. Det kan være et kompliment eller noe som er litt provoserende, så lenge det er noe som vil få henne til å reagere og holde fingrene borte fra å lukke messenger-vinduet.

2. Vær litt personlig. Sending av meldinger via en nettside kan fort bli litt upersonlig, så hovedmålet ditt bør være å unngå dette fra å skje så mye som mulig. Å være litt personlig vil hjelpe deg med å komme nærmere den vakre matchen din. Så, hva bør du begynne med når du flørter med ei jente via tekstmeldinger?
Bruk navnet hennes i meldingene – dette er både hyggelig og intimt. De fleste jentene liker å se navnet sitt i en melding, så bruk dette til din fordel. Du vet ikke hva hun heter? Da kan du kanskje finne på et kallenavn som er relatert til noe dere har snakket om sammen. Dette vil bestandig minne henne om at dere har noe til felles, om det nå er en historie eller noe dere har ledd av. Ikke glem dette siste punktet: bruk massevis av “oss” og “vi” i flørtende meldinger, fordi dette vil få dere til å komme nærmere hverandre. I tillegg elsker jenter å diskutere ting og dele historier.

3. Ikke vær gjerrig når det kommer til komplimenter. Jeg tror ikke dette punktet egentlig trenger videre forklaring. Vær hyggelig og snakk om hennes positive egenskaper, fordi alle liker å føle seg spesielle og verdsatt. Du kan prøve noen klassiske flørte-meldinger som “Åh, så vakker du ser ut på bildet” eller noe mer eksotisk. Uansett hva du velger, sørg for at de er oppriktige. Jenter er nemlig flinke til å kjenne igjen falske oppmerkinger.

4. Vær litt mysteriøs. Ikke legg alle kortene på bordet med en gang. Spar noen hemmeligheter for desserten. Det er absolutt ingen god ide å skrive et svar på flere kapitler når hun skriver til deg “Står til?”. Jo mer jenta er fascinert av deg, jo lengre vil flørtingen mellom dere vare. Ingen viser jo alle kortene ved begynnelsen av et spill, og det samme gjelder når du flørter med noen.

5. Ert henne litt. Småerting er en måte å flørte på. Småerting er et must dersom du ønsker å legge litt intimitet til samtalen uten at det blir for seriøst. Et godt eksempel er et søtt eller morsomt kallenavn som du gav henne (nevnt ovenfor) eller noen fraser som minner henne om de positive følelsene hun fikk da hun kommuniserte med deg ved et tidligere tidspunkt. Men vær forsiktig at du ikke går over streken når du flørter via tekst. Du bør absolutt unngå at dine meldinger kan oppfattes som fornærmende eller frekke.

6. Vær suggererende. Det finnes bestandig et tidspunkt i en samtale der man kan legge til noe spennende for å holde ting interessant når man flørter via tekst. Lurer på hva hun har på seg akkurat nå, eller prøv å legge til en lett seksuell undertone i samtalen. Dette er også en god indikator på hvor langt flørtingen vil kunne gå senere, når dere treffer hverandre på ordentlig …

Følg alle vår råd og skriv gjerne en tilbakemelding i kommentarboksen for å fortelle oss om disse har vært nyttige eller ikke! Kanskje du har noen egne triks på hvordan man flørter med ei jente via tekst? Vel, vi har gjerne lyst å høre dem. Vi ønsker deg lykke til med å finne nye matcher!