Datingtips kvinner vil at menn skal vite om

Flirt-dating-advice.jpg

Vær helt ærlig gutta! Dere har ikke peiling på hva en kvinne virkelig er på jakt etter i en partner, ikke sant? Det er helt greit! Kvinner har alltid villet gitt dere gutta en smugtitt av hva de tenker på, men de har bare ikke visst helt hvordan de kan forklare dette på en god måte.

Til nå. Vi har bestemt oss for å gi deg en godbit og spørre kvinner av populære datingsider hva det er de ønsker at menn forstår seg på. Her er resultatet.

«Hvis vi er ute og spiser middag, bør du vite at du bør la meg smaksprøve litt av maten din.» – Amanda J.

«Jeg forventer at du åpner døren for meg. Dette inkluderer bildøren, dører til bygninger, og selvfølgelig, soveromsdøren.» — Theresa G.

«Hvis du har lyst på date nummer to, må du kunne kysse. Hvis ikke, vil det ikke bli noen flere dater på deg.» — Katrina P.

«Jeg grubler over ting—mye. Husk det og ikke røm, men hjelp heller meg gjennom det.» — Brandi G.

«Selv om jeg fikk smake på middagen din, så betyr det ikke at du kan få smake på desserten min. Du må bestille din egen—som jeg kommer til å smake på.» — Megan T.

«Ikke tenk en gang på å bruke «tre dager før du ringer”-regelen. Det vil få meg til å tro at du ikke er interessert—det vil faktisk irritere meg og jeg vil ikke ha lyst til å snakke med deg igjen. Hvis du liker meg og har lyst å tilbringe tid med meg igjen, er det desto bedre desto fortere du forteller meg.» — Jess A.

«Familien min er viktig for meg, så det er best at du blir vant med dem kjapt. Og forresten, moren min er min bestevenn, så du er nødt til å vinne henne over for å kunne vinne meg over.» — Paula P.

«Hvis vi er på en date og det ikke går så bra, tar jeg en tur på toalettet og ber en venn om å ringe meg om 10 minutter slik at jeg kan si at det har oppstått en nødssituasjon som jeg må ta meg av og at jeg derfor må dra. Hvis dette skjer, trenger du ikke å ringe meg igjen.” — Michaela T.

«Jeg forstå at det er 2015, men du betaler fortsatt for middagen. Jeg skal betale for drinkene etterpå, men middagen er din.» — Britney Z.

«Hvis du virkelig har lyst å imponere meg, må du fokusere deg på de små tingene. Hvis jeg forteller deg hva favorittblomstene mine er, må du mer enn gjerne gi meg noen (bare en). Hvis jeg føler meg litt nedfor, kom på besøk med min favorittgodbit. Disse tingene kan virke små for deg, men hvis du gjør dem, viser det meg at du har lyttet på det jeg har sagt.» — Angela C.

«Jeg vet at du er deilig, og det et helt sikkert andre kvinner som også synes det. Det betyr imidlertid ikke at det er nødvendig å se på deg selv i hvert vindu vi går forbi. Selvtillit og arroganse bør ikke forveksles med hverandre.» – Nicole D.

«Ikke bli lei deg eller begynn å sutre hvis jeg ikke har lyst å være intim. Det betyr ikke at det er et problem, og det har antageligvis heller ikke noe å gjøre med deg.» — Louisa M.