Flørting 101: Kom deg ut på byen

Flirt-flirting-101-navigating.jpg

Hvis du forteller noen at du kommer til å gå på en bar i et forsøk om å treffe på noen, da er sjansen stor for at du vil bli møtt med rare blikk. Det å finne seg noen på en bar har fått et dårlig rykte. En av de vanligste antagelsene er at vi kun finner sleipe, fulle folk som ikke gjør noe ute av livet sitt her. Det er ikke alltid sant – det er faktisk veldig usannsynlig at en bar kun er full av slike folk.

Hva ville du si hvis vi fortalte deg at baren faktisk er et bra sted å treffe noen? Ja, du har lest riktig. Noen ganger er en tur på den lokale puben alt du trenger å gjøre for å møte matchen din; om det nå er et langvarig forhold eller litt moro i køya.

Her er noen tips på hvordan du kan ha suksess med å flørte på en bar.

1. Smil og hold øyekontakten

Akkurat som de andre flørte-måtene, er det alltid viktig å smile og holde øyekontakten med personen du er interessert i. Det får deg til å virke som en person det er lett å komme i kontakt med og de har lyst å bli kjent med deg. Du kan også bruke en mer sjenert tilnærming ved å se på dem, og det øyeblikket de ser tilbake på deg, smiler du forsiktig og ser en annen vei. Gjør dette et par ganger og du vil se at det gjør underverker.

2. Bruk en isbryter

En av de enkleste og mest praktiske måtene å komme i kontakt med noen er å spørre hva som er favorittsporten deres. De fleste barer har tv-er hvor du kan se all slags sporter og kamper. Dette enkle spørsmålet er en god isbryter, fordi du kan utvide svaret ditt ved å spørre mer om laget og sådan få samtalen til å gå.

3. Berøre dem ved et uhell

Hvis du har sjekket ut den deilige damen ved baren, vær da modig og gå opp til baren. Du kan da helt tilfeldigvis komme borti henne og når hun ser på deg, er dette det perfekte øyeblikket for å vise at du er høflig ved å si unnskyld og tilby henne en drink. Ikke bare er dette en måte å få i gang en samtale på, men du vil også komme i godboken hennes fordi … Vel. Hvem liker vel ikke en gratis drink?

4. Gå forbi, snu deg og se på dem

Når du står ved baren og ser noen du synes er søt, kan du bruke denne teknikken for å la dem legge merke til deg. Vær imidlertidig oppmerksom på at du forbereder deg selv på det neste som kommer. Alt du trenger å gjøre er å gå forbi dem forsiktig, stoppe opp og snu deg rundt. Deretter søker du øyekontakt og gir et forførende smil. Hvis de ikke fanger opp disse signalene, da må de være blinde – eller opptatt.

5. Spør et spørsmål

Finn en grunn til å stå ved siden av personen du er interessert i. Når de ikke er opptatt i en samtale med andre, spør dem et spøsmål som må få dem til å tenke litt. Dette spørsmålet kan være alt mulig fra hva de drikker, hva tatoveringen betyr eller været. Hva du nå enn måtte spørre, sørg for at det er noe de kan svare på med mer enn tre ord.