5 måter å få ham interessert uten å flørte

Flirt-5-ways-to-get-them-interested.jpg

Flørting er en kunst som mange ikke føler at de mestrer, og derfor prøver de seg heller ikke på det. Vi gjør det fordi vi er redd for å bli avvist. Det tar på selvfølelsen når vi blir avvist og noen ganger føler vi som om vi aldri har lyst å prøve å flørte igjen. For noen kan det ta lang tid før vi har fått tilbake selvtilliten.

Sannheten er at flørting faktisk er gøy, og det selv om du kanskje tror at du ikke er flink til å flørte. Her er 5 måter du kan flørte på som ikke er åpenbare, og risikoen for at det kan knekke selvfølelsen er redusert skulle du bli avvist.

1. Det utgjør stor forskjell hva slags klær du har på deg

Ditt valg av klær sier mye om personligheten din når du kommer inn i et rom. Når du føler deg sexy, vil du antageligvis ha på deg klær som reflekterer dette. Når du ikke føler deg på ditt beste, vil du antageligvis ikke gjøre en like stor innsats i hva du tar på deg. Visste du også at fargene du velger spiller en rolle for hvordan folk ser på deg? Prøv myke farger for å vekke en romantisk følelse.

2. Endre tonen på stemmen din

Folk tror at det dreier seg om HVA de sier når de flørter. De tenker nesten aldri over HVORDAN de sier det eller med hvilke tone de sier det. Har du noen gang lagt merke til kvinner som bruker en høy stemme eller de som har en sensuell stemme som oser forførelse? Tonefallet kan få menn ned på knærne.

Hvis du imidlertid er noen som ikke bruker stemmen din altfor mye, vil du antageligvis ikke ha tatt vare på den. Det vil si at du ikke røyker og ikke anstrenger stemmebåndene. Men det er jo ingenting som stopper deg fra å øve på en sexy stemme (eller stemme med høyt tonefall) hvis du har lyst til det.

3. Vær en god venn

Det er en av de enkleste måtene å flørte på. Tenk på alle menn som var der for deg da du var sjenert. Du var helt sikkerhet tiltrukket til dem fordi de var så snille med deg og du så antageligvis frem til å se dem igjen. Denne taktikken virker også på menn!

4. Vær sukkersøt med ham

Du kjenner kanskje utsagnet som sier at man tiltrekker seg flere bier med sukker enn med eddik. Vær sukkersøt med ham! Menn tror nemlig at kvinner som er snille og omtenksomme med dem også vil være det samme med familien hans. Når en kvinne har et varmt hjerte, vet han at hun ikke kommer til å såre ham – noe menn synes er veldig attraktivt.

5. Vær Miss Congeniality

Menn vil legge merke til deg hvis du er full av liv og elsker livet. Og det gjelder ikke bare for menn, vi kvinner legger også merke til det hos menn. Folk liker å være sammen med andre som liker å gjøre ting og leve livet til det fulleste. De har en spennende og levende aura som er uimotståelig. Dette er nesten en sikker måte å få hjertet hans til å banke fortere.