Date flere menn for å finne den store kjærligheten

Flirt-dating-multiple-men.jpg

Du har sikkert vært i den situasjonen der du går på en skobutikk og prøver flere par sko, det er et logisk valg — hvorfor kaste bort tid og energi på kun ett par sko hver gang du besøker butikken.

Det samme kan sies når det kommer til å date menn i håp om å finne “den ene”.

Før du begynner å tro at vi er gale, hør på det vi har å si først. Tid er en kostbar ting, særlig hvis du har det travelt med jobben og lite fritid til overs. Da er det fornuftig å date et par personer samtidig. Hvorfor bruke tid, energi og følelser på én person om gangen, selv om de forsøker å overtale deg om at du er den store kjærligheten deres?

Ifølge en flørte-ekspert og såkalt “dateologist”, Tracey Steinberg, “bør du absolutt date mer enn én mann om gangen hvis du er ute etter et seriøst forhold … du trenger kvantitet for å finne kvalitet”.

Dette betyr ikke at du må hoppe til sengs med forskjellige menn du dater ettersom dette kan føre til unødvendig drama eller risikoen for kjønnssykdommer, men det er ingenting i veien for å date flere samtidig.

Er du noen som kun dater én person om gangen, men forholdet aldri varer lengre enn et par uker eller måneder og dermed aldri blir til et seriøst forhold? Da kan du forandre på dette ved å date et par personer samtidig i stedet. Gjør du dette, vil du kunne fortsette med livet og unngå at livet ditt bare dreier seg om én person.

Selvfølgelig er det folk som dater flere folk samtidig, og det ikke fordi de er på jakt etter den store kjærligheten, men rett og slett fordi de har behov for oppmerksomhet.

Istedenfor å date og prøve å finne en balanse, er det kanskje best å la magefølelsen veilede deg i hvordan du ønsker å date. Alt dette betyr er at du har det klart for deg selv hva du vil før du engang begynner å date, om det nå er én eller tre personer. Når du fokuserer på det du vil og trenger, vil du være bedre i stand til å evaluere om du går i lag med noen, eller ikke.

Noen ganger vil det å date flere folk samtidig gi deg muligheten til å finne ut mer om hva du virkelig vil. Hvordan? Ettersom du dater et par personer uten å være intim med dem, kan du ta et steg tilbake og se hva hver person har å tilby og hvorfor du er tiltrukket til dem.

Mange vil date noen bare fordi de er redde for å gå glipp av muligheten til å date dem uten at de fullt ser nærmere på om de virkelig har følelser for personen eller ikke. Ved å ta et steg tilbake og analysere hva du føler og ikke føler for en person, vil du bedre kunne se om personen har det du trenger.

Det å date flere personer samtidig er ikke for alle, det er sikkert. Det handler om å finne en balanse som passer for deg, men det kan resultere i at du finner den store kjærligheten i livet.