Hvordan man flørter med mannfolk på nettet: 5 viktige punkt

how-to-flirt-online-with-a-guy.jpg

Flørting er i prinsippet en måte å bli bedre kjent med et mannfolk du liker, slik at du kan få ham til å like deg enda mer. Det kan også være utrolig gøy å flørte med menn via tekstmeldinger, så lenge du gjør dette på riktig måte. I tillegg er flørtende tekstmeldinger en god måte å holde kontakten med noen når du kommuniserer via nettet. Det er jo tross alt umulig å kunne være rundt den du er interessert i hele tiden.

Selv om det kanskje virker litt vanskelig å flørte via chat, vil du her få noen råd og tips på hvordan man flørter med mannfolk via tekst. Den største fordelen med flørtende tekstmeldinger er at du kan være litt frekk og flørtete med dem. Du kan skrive hva du ønsker uten å måtte være redd for at dem merker at du eventuelt føler deg litt flau eller er nervøs. Likevel er det ting du “bør gjøre” og “ikke bør gjøre” når du flørter med menn via tekst. Hvis du er ny til flørting og ikke vet hvor du må begynne, anbefaler via at du holder deg til reglene listet nedenfor. Disse enkle tips vil hjelpe deg med å mestre kunsten å flørte og begynne en spennende og flørtende samtale med en mann du har truffet på nettet.

Ikke vær for høytidelig. Vet du hvordan man flørter med menn? Har du lyst å vite? Flørting via tekst er lettvint, og det kan være en utrolig gøy måte å gjøre en bekjente på nettet om til noe flørtende – en flørte-venn! Ikke la angst og nerver stå i veien. Pust dypt inn og begynn samtalen på en avslappende måte ved å for eksempel si: “Hei, hvordan går det med deg?” Vær litt morsom og prøv å ikke si kjedelige ting! Bruk massevis av smilefjes for å sette stemningen for mer flørting i samtalen. Noen ganger kan ett enkelt smilefjes eller blunk utgjøre stor forskjell.

Ikke snakk for mye om deg selv. Som regel føler folk seg mest komfortable når de snakker om seg selv, fordi de kjenner seg selv selvfølgelig best. Prøv å ikke snakk for mye om deg selv. Du kan for eksempel bruke navnet på den andre personen mens du flørter med ham, og spesielt når du gir ham et kompliment. Du kan også gjøre tekstmeldingene dine mer personlige og intime ved å skrive at du har tenkt på ham.

Nå bør du også av og til fortelle noen personlige fakta om deg selv, slik at han også kan stille deg noen spørsmål. På denne måten holder du samtalen gående og sørger du for at dere blir bedre kjent med hverandre.

Prøv å ikke vær for direkte når du snakker med menn. Noen ganger vil det nemlig virke til din fordel å være litt hemmelighetsfull …

Gi ham noen komplimenter. Jepp, dette kan virke litt flaut og rart, men det er faktisk ganske viktig. Et kompliment, så lenge det gis på det rette tidspunktet og kommer over som oppriktig, kan gi ham et hint om at du liker og bryr deg om ham og er interessert i å date. Hvis du ikke tørr gi ham et kompliment fra tid til annen, vil du risikere å gå glipp av sjansen til å ta forholdet til det neste nivået. Og på denne måten vil du uten tvil forbli i “vennesonen” for alltid. Dette er farlig når det kommer til online dating ettersom han kjapt kan forsvinne i nettets web.

Småert litt. Mens dette kommer naturlig for noen jenter, så synes de fleste at det er litt unaturlig å erte gutter. Det er jo mer vanlig at gutter erter jenter. Og det kan spesielt være vanskelig å småerte når du chatter via nettet, fordi du ikke kan bruke kroppsspråk for å snakke med ham. Det er derfor viktig at du utnytter ordene du bruker mest mulig for å holde samtalen både lett og flørtete. For å begynne med kan du bruke vitser, sarkasme eller småerte og være litt småfrekk. Det er selvfølgelig viktig at det er tydelig at du bare tuller. Du kan gjøre dette ved å for eksempel bruke smilefjes, blunk, Caps Lock og andre tegn.

Alltid la ham ville komme tilbake for mer. Selv om du godt kunne tenke deg å sende tekstmeldinger med ham i evigheter, så er det best å forlate samtalen før den blir for lang og kjedelig. En flott måte å unngå en flau situasjon på når begge ikke har noe å si er å forlate den før dette skjer. Avslutt samtalen med noe søtt og ikke glem å avtale et tidspunkt for neste samtale.

Disse er kun et par anbefalinger på hvordan du flørter med en mann via tekst. Prøv dem ut og du vil antageligvis komme til å ha chatte massevis med noen på denne nettsiden innen kun få dager. Husk å være deg selv når du flørter med noen via tekst. Det er mye lettere å være selvsikker og litt dristig når du sender tekstmeldinger med en mann via nettet sammenlignet med ansikt-til-ansikt. Selv om vanlige liv ikke forandrer seg mye når folk snakker med hverandre, så kan tekst-flørting via nettet raskt bli til noe spennende og fysisk.