Å date mens du er gravid: Tips for single kvinner som er gravide

dating-while-pregnant.jpg

Hvis du er en singel kvinne som er gravid, så har du sikkert hørt folk si at det er upassende å prøve å finne noen å date med. Hvorfor? Ja, du kommer helt sikkert til å komme borti noen menn som ikke er interessert i å date deg fordi du er gravid med ungen til en annen mann. Dette kan få deg til å føle at du er dømt til å være singel, i det minste til babyen er født. Men vi har gode nyheter! Du kommer til å bli overrasket over hvor mange single menn som ikke har noen problemer med å date en gravid kvinne. Det eneste du må gjøre er å være ærlig ovenfor deg selv, være åpen om situasjonen din og opprettholde dine standarder.

Vær åpen

Hvis magen ikke vises ennå og du er interessert i å date noen, så er det beste du kan gjøre å være ærlig fra begynnelsen av. Det er ikke lurt å leke med denne situasjonen eller gi hint om graviditeten og babyen; si det som det er at du er gravid. På denne måten gir du ham muligheten til å velge dersom han føler seg ukomfortabel med tanken på å date en gravid kvinne før dere har begynt å utvikle følelser for hverandre.

Oppretthold dine standarder

Selv om det kan være litt vanskelig å finne en date, så bør du aldri senke standarden på hva du godtar og ikke godtar i en partner. De tingene som du søker etter før du ble gravid bør fortsatt være gjeldende nå. Ikke føl at du må inngå kompromisser bare fordi du ikke ønsker å være alene. Stol også på det faktumet at det finnes menn som ikke er redde for å date en gravid kvinne!

Varselsignal du ikke bør overse

Det spiller ingen rolle hva situasjonen er når du dater noen, du bør ikke overse røde flagg som kan dukke opp. Disse røde flagg kan variere fra sjalusi til eiertrang og andre ting. Slik oppførsel er farlig nok når man ikke er gravid, og hvis du har et lite liv inni deg, er det enda viktigere at du er på vakt. Hvis han gjør noe som får deg til å føle deg ukomfortabel, da er det antageligvis best å komme seg unna og avslutte forholdet.

Selv om du har vært ærlig og åpen ovenfor ham om svangerskapet, så er det også viktig at du får bekreftelse på at han ikke har noen problemer med det faktumet at du kommer til å ha en baby i nærmeste fremtid. Og selv om du ikke vil at han skal ha en aktiv farsrolle i barnets liv, så er det viktig å fortelle ham at dine beslutninger kommer til å påvirke både deg og babyen så snart babyen er født.

Dating er vanskelig nok som det er, så når du i tillegg har å gjøre med et svangerskap, kan det bli enda vanskeligere. Men hvis du holder fast på dine normer og ikke bare godtar en hvilken som helst mann som ber deg med ut, kan du bli overrasket over hvem du kommer til å møte på.