Tips du kan bruke på en første date med noen du har møtt online

Flirt-tips-to-follow-while

Den aller første daten er veldig viktig, spesielt hvis du ønsker å imponere personen og sikre deg date nummer to. Noen opplever mye stress bare fordi de traff den andre personen via nettet. Vi har noen tips her på hvordan du kan garantere deg date nummer to.

1. Ta opp telefonen
Selv om du møtte henne på nettet, så betyr dette ikke at all kommunikasjon bør gå via direktemeldinger eller e-post. Det er noe med det å ta opp telefonen og faktisk høre stemmen til den andre personen istedenfor å tekste og lese meldinger.

2. Snakke om hyggelige ting
Det er aldri lurt å prate om seriøse ting eller ting som anses som tabu på den første daten. Disse emnene inkluderer: tidligere forhold, ditt politiske ståsted, religion eller penger. Stemningen bør være så hyggelig som mulig på den første daten. Ved å unngå ovennevnte samtaleemner, blir dere bedre kjent med hverandre på en trivelig måte og har dere muligheten til å vise hverandre at dere har sans for humor.

3. Hold daten kort
Den første daten er ikke ment å vare hele dagen lang. Den ideelle første daten bør faktisk ikke vare mer enn én time. Dette er fordi dere på denne måten gir hverandre en lett vei ut dersom dere ikke liker hverandre eller ting går dårlig. Og du kjenner kanskje det ordtaket om at den andre vil ha mer hvis du forlater dem? En første date som er kort, trivelig og en suksess, gir alltid garanti for date nummer to.

4. Vær forberedt på å imponere
Den første daten gir deg muligheten til å imponere den andre personen, og det er derfor viktig at du er forberedt på å gjøre akkurat dette. Dette betyr å se bra ut, ha ting å prate om og få den andre personen til å ville tilbringe mer tid med deg.

5. Ta det rolig
Selv om du ønsker å legge alle kortene dine på bordet, så anbefaler vi at du ikke gjør dette. Bare fordi den første daten er som et intervju, så betyr ikke dette at du skal se på den som en terapitime og legge alle dine problemer på bordet. Fortell den andre nok til å gi ham en god ide av hvem du er, men ikke fortell alt. På denne måten lar du den andre personen fundere på hva ellers det er som er spesielt med deg.

6. Hør på hva de har å si
Kommunikasjon går to veier, og hvis du vil at den andre skal høre på hva du har å si, så må du også høre på dem. Mange tror at man må være flink til å snakke for å være god til å føre samtaler. Dette er ikke sant, fordi hvordan kan du ha en samtale hvis du snakker hele tiden? En god regel er å snakke 40 % av tiden og lytte 60 % av tiden.

7. Spør om en neste date
Hvis du har lyst på en neste date, da må du spørre om det. Folk tror at det er guttas jobb å ta initiativet til en date, men oftere enn ikke, så vil du overraske dem ved å be dem med ut og de vil kanskje til og med være glad og lettet for at du gjorde dette for dem.