10 ting som går gjennom hodet hennes på en første date

Flirt-10-things-that-runs.jpg

Den første daten bør sees på som et jobbintervju. Meningen er å finne ut om denne personen er en god match for deg og din livsstil. Fordi den er så viktig, kan en million ting gå rundt i hodet hennes, og du lurer på hva hun tenker på.

Her er de 10 mest vanligste ting hun tenker på en første date.

1. «Forventer han sex?»
Selv om du antageligvis tenker på å ha sex og håper at dette vil komme til å skje, så vil hun definitivt lure på om det å få henne til sengs er ditt hovedmål. Match.com foretok en spørreundersøkelse i 2013 og fant ut at 6 % av kvinnene innrømmet at de har sex på den første daten.

2. «Ser jeg fortsatt bra ut?»
Hun har lyst å imponere deg, så hun bruker massevis av tid på å sørge for at hun ser fin ut. Så, det er helt naturlig at hun av og til lurer på om hun fortsatt ser bra ut. Hvis du merker at hun trenger å gå på toalettet fra tid til annen, så er det antageligvis bare for å sjekke at alt ser greit ut.

3. «Jeg har ikke peiling på hva jeg holder på med …»
Hun kan virke utrolig selvsikker i flere dager, men sannheten er at dating ikke er en enkel ting. Så sjansen er at hun vil oppleve noen øyeblikk i løpet av daten der hun lurer på om hun sier de rette tingene, ler på riktig tidspunkt eller om hun er godt selskap for deg eller ikke.

4. «Jeg lurer på om han er hårete …»
Det kan virke litt merkelig å tenke på noe sånt, men for mange kvinner er ekstremt mye kroppshår noe som kan være en ordentlig turn-off – spesielt hvis hun har planer om å ha sex med deg.

5. «Jeg håper at du er min siste første date.»
Ingen synes at det er super gøy å gå på en første date, så denne tanken bør ikke komme som en overraskelse. Når hun tenker dette, er dette fordi hun virkelig liker deg og kan se for seg selv tilbringe mye tid med deg.

6. «Hva er han ute etter?»
Om du nå er ute etter et langvarig forhold, en date uten forpliktelser eller en mellomting, så vil hun analysere dine handlinger og prøve å avgjøre hva det er du er ute etter. Du kan gjøre henne en stor tjeneste ved å fortelle henne rett ut hva det er du er ute etter.

7. «Hvor mye tjener han?»
Selv om kvinner ikke har lyst å innrømme dette, så lurer de vanligvis på hvordan bankkontoen din ser ut. Dette betyr ikke nødvendigvis at hun er en gullgraver og alt hun bryr seg om er penger. Det er helt vanlig for kvinner å tenke på dette dersom de ser for seg selv sammen med deg på lang sikt. Det er jo ingen kvinne som har lyst å ta vare på en mann økonomisk sett, og hvis saldoen på bankkontoen hans ser sunn ut, vet hun iallfall at du har dine egne penger.

8. «Dette er meningsløst … Jeg har mistet troen.»
Denne tanken kan gå gjennom hodet hennes hvis daten ikke går som planlagt. Som allerede nevnt, så er det ingen som liker datingprosessen, og spesielt ikke den første daten.

9. «Liker jeg ham?»
Innse det. Sjansen er stor at hun prøver å avgjøre om hun liker deg eller ikke når du forteller henne hver detalj om din barndom. Hun går gjennom en mental sjekkliste for å se om du har de kvalitetene som hun liker og legger merke til ting som bekymrer henne.

10. «Hvordan er jeg sammenlignet med eksen?»
Prøv å unngå dette ved å aldri nevne eksen din. Hvis du nevner eksen din, selv om det kun er veldig kort, så vil hun begynne å tenke om henne. Dette er et av disse samtaleemnene som er strengt forbudt.