De nye flørtereglene

Flirt-the-new-rules.jpg

Det sier seg selv at flørting har endret de siste årene. Det er faktisk så mange ulike stiler nå som du kan tilpasse og som hver har sine egne fordeler og ulemper. I tillegg, så er det ikke alle stiler som passer til alle. Hvis du ønsker å holde deg i forkanten av flørtingen, må du holde deg oppdatert med de nye flørtereglene. Så absurd som det kan virke, så bør dette ikke tas for lettvint. Om du nå er ute etter et meningsfullt forhold eller kun litt moro, så kan du ikke ignorere reglene. Les videre hvis du har lyst å vite hva disse reglene innebærer.

Ikke ta det seriøst

Datingscenen har forandret seg drastisk. Man tok kanskje flørtingen seriøst før, men nå har den blitt mer leken. Man bør ikke ta det altfor seriøst og heller bør man ikke se på det som fornærmende. Hvis noen flørter med deg, så betyr dette at de liker deg. Istedenfor å gjemme deg bort, bør du heller gi den andre personen muligheten til å vise seg for deg, og hvis du har lyst, så kan du gjerne flørte tilbake. Du vil uten tvil både ha det gøy og finne massevis av interessante ting å prate om. Ideen her er enkel: hold ting enkelt og ikke ta flørtingen for seriøst.

Selvtillit er viktig

Flørting krever vittighet og humor. Uten disse vil det bli vanskelig å imponere daten din. Hvis du ønsker å gjøre et inntrykk, kan du ikke kun være avhengig av gammeldagse teknikker eller tips når du er på en date. Det handler om å få henne/ham til å føle seg spesial når du flørter med dem, og for å få til dette, må du oppføre deg naturlig og ikke komme over som du har planlagt hva du sier. Den eneste måten du kan gjøre fremgang på er ved å være selvsikker. Når du viser at du er selvsikker, viser du at du er eventyrlig og villig til å ta sjansen med daten din.

Peil interessen før du flørter

Ikke alle som du treffer vil være åpne til å flørte, så du må være smart her. Ingen har lyst å komme over som en sleiping, og dette er grunnen hvorfor du må peile hvorvidt daten din er interessert eller ikke. Hvordan noen snakker eller oppfører seg rundt deg kan si mye om personen. Basert på hvordan de reagerer, må du enten tone ned flørtingen eller smigre ham/henne enda mer. Ting vil bare bli mer komplisert for deg hvis du ikke gjør dette, noe som er grunnen til hvorfor du bør være tankefull og hensynsfull med personen som sitter foran deg. En ting er sikkert: gjør du det som er nevnt ovenfor, kan du være trygg på at du ikke møter på problemer på lengre sikt.
Dette er kun noen nye regler som du bør ha i bakhodet om flørting. Det finnes omfattende bøker rundt dette temaet, men det du bør huske er å holde det enkelt og ikke komplisere ting, for det er det flørting dreier seg om nå til dags. Du kan nå være trygg på at du vet alt for å spille kortene riktig uten å måtte bekymre deg over konsekvensene av en eventuell feil du gjør fordi du manglet kunnskap.