Tegn på at du kanskje ikke er god på flørting

Flirt-signs-that-you-just.jpg

Vi liker å tro at vi er den neste Casanova og at vi kan det her med å flørte. Dessverre, så er dette langt fra tilfellet for alle. De som ikke er det kan istedenfor ende opp med å dumme seg ut, og personen de er interessert i snur seg unna. Det verste av alt er at personen selv ofte ikke en gang realiserer hva de gjør galt.

Her er noen tegn på at du kanskje kan være en dårlig flørter.

1. Snakker om de andre frierne
Selv om du uten tvil har andre som prøver å få oppmerksomheten din, så trenger du ikke la personen som du flørter med få vite dette. Hvis du skryter av at andre prøver å sjekke deg opp, vil daten din antageligvis ikke orke tanken på konkurranse og miste interessen, selv om det hele kun er skryt.

2. Besatt av innlegg på sosiale medier
Hvis du er venner med personen som du prøver å flørte med på en eller annen form for sosial media, så trenger du ikke å like hver eneste statusoppdatering, bilde eller kommentar de legger ut. Du tror kanskje at det er helt uskyldig og ser på det som en måte å la dem vite at du er interessert i dem, men det eneste personen vil synes er at du er slitsom og pågående. Og dette er jo ikke attraktivt.

3. Tar på den andre for snart
Du har antageligvis lest et sted at det er en god ide å ta på noen mens du flørter med dem, og det er det — på riktig tidspunkt. Det er aldri lurt å begynne å kjærtegne kinnet til noen som du nettopp har møtt, dette er jo rett og slett ekkelt. Hvis du treffer noen for første gang, hold hendene fra fatet inntil du har fått et tydelig tegn på at den andre er interessert i deg. Selv da, anbefaler vi at du holder det til et minimum og ikke blir for ivrig!

4. Unngår øyekontakt
Øyene er vinduet inn til sjelen, og hvis du virkelig har lyst å bygge et bånd med personen du flørter med, da må du lage øyekontakt! Det kan virke intimiderende først, men så snart du er engasjert i en interessant samtale, er det lurt å se dem inn i øynene fra tid til annen. Sørg bare for at du ikke stirrer. Igjen du har ikke lyst å komme over som altfor pågående!

5. Kommer altfor nærme
Selv om du har lyst å være nær personen som du flørter med, så er det ikke lurt å gå for nære. Det finnes en mellomting mellom det å være for nære og å stå for langt unna. Dessverre, så er denne mellomtingen forskjellig fra person til person. Noen folk blir urolige og takler det ikke hvis du kommer for nære. Så snart du derfor finner den perfekte avstanden, behold den!

6. Er full
Om du nå danser, tekster eller prøver å få noen til sengs mens du er full, så har vi et varselord til deg her — Ikke! Så klart kan det hende at du bruker alkoholen for å få opp motet litt, men så snart du har drukket for mye, vil du gå fra å være avslappende og kul til å være slitsom og plagsom. Spar daten (og deg selv) ydmykelsen og vet hvor dine grenser er. Eller kanskje gjør det som er best, unngå alkohol helt.