Hvorfor det ikke er tiltrekkende å være «for snill»

Flirt-the-nice-guy-dilemma

Hvis du er en snill godkar, kan det virke som om du blir straffet når du hele tiden blir avvist av kvinner. Og du er ikke alene! Menn over hele verden føler seg forvirret når kvinnen gjør det slutt — de er jo trivelige, snille, omtenksomme, lojale, hjelpsomme og trofaste menn, og de går 100 % for forholdet. De tror at det er disse kvalitetene som står på ønskelisten til kvinner.

Dessverre, så virker det ikke helt sånn. I begynnelsen av forholdet er det vanlig for menn å prøve å behage kvinnen. Oftere enn ikke, er de villige til å gjøre alt mulig for å oppnå dette. Snille menn har en tendens til å prøve litt hardere enn andre og de går litt lengre, spesielt når de tar det neste skrittet i forholdet.

Disse snille menn setter kvinnene på første plass, foran alt og alle andre i livet sitt. De tror at det er dette kvinnen ønsker og det som gjør henne lykkelig — men de tar feil. Det har faktisk den motsatte virkningen. I begynnelsen føler hun seg kanskje smigret og nyter hun oppmerksomheten, men hun blir fort lei av det og har ikke lenger lyst å være den viktigste tingen i livet hans. Hvis dette skjer, kan det henne at hun slutter å føle seg tiltrukket til ham. For å si det som det er, så vil hun trekke seg unna raskt hvis hun er den primære tingen i livet hans.

Hun vil begynne å mislike ham for å la hele livet hans dreie seg om henne. Hun vil snart begynne å miste respekten for ham, fordi han bestandig er så imøtekommende og endrer sine egne planer for å være nærme henne.

Så snart dette skjer, vil det å være «for snill» ha negative konsekvenser. Han vil prøve å forstå hvorfor forholdet har begynt å forandre seg, men hun vil ikke være veldig mottakelig. Hun vil antageligvis bli frustrert og til og med begynne å la det gå utover ham, fordi hun kanskje ikke helt vet hva hun skal si for å forklare hvordan hun føler seg — det er bare en følelse hun har, en følelse som hun ikke helt kan sette ord på.

Tenk på det … Før du går inn i et forhold, har du jo ditt eget liv. Du tilbringer tid med venner, har dine egne hobbyer, du besøker steder du har lyst å se … Men når en snill mann er i et forhold med en kvinne og han begynner å skifte fokuset fra hans eget liv på hennes liv? Ja, det er jo ikke bra. Du må være deg selv. Hvis du begynner å miste deg selv i forholdet, vil hun begynne å lure på hva det var som hun var tiltrukket til i deg.

En mann som legger til rette livet sitt etter henne vil ha lite igjen av sitt eget liv. Noen kvinner liker kanskje dette og vil gjerne ha en slik mann … Men de fleste kvinner vil gå lei og ønske å komme seg ut av forholdet. Det er nemlig her tiltrekningen dør sammen med kjemien.

Så, ja, det er mulig å være for snill. Du tror kanskje at du er det alle kvinner ønsker seg, men sannheten er at du gjør deg selv en bjørnetjeneste. Du må gjerne være snill, men ikke mist deg selv og hvem du er i mellomtiden.