7 dårlige vaner du bør slutte med nå

Flirt-7-unsmooth-habits-you-need.jpg

Menn har noen ganger ikke peiling på hvordan de må oppføre seg når de dater. De klarer ikke å innse at noen av de tingene de gjør kan skremme kjæresten sin vekk. Så, hvis du ikke har peiling på hva som får kvinnene på rømmen, ta en titt på følgende uvaner du må slutte med nå!

1. Uhøflig språk
Banning er den minst smakfulle tingen du kan gjøre på en første date. Det viser at du har dårlige manerer og langt fra er en gentleman. Det betyr også at kvinner ikke vil vurdere å ta deg med hjem til jul for å møte mamma og pappa. Så bruk høflig språk, i hvert fall i begynnelsen av forholdet ditt.

2. Å forsvare deg selv i hver samtale
Det er ikke verdens ende hvis kjæresten din peker ut noe hun ikke liker ved deg. Det betyr imidlertid ikke at du skal begynne å peke ut feilene hennes, eller være nedlatende og sarkastisk. Det betyr heller ikke at du skal forsvare din kritikk med “men” eller “hvis”. I stedet, hør hva hun har å si og oppfør deg på en respektfull måte. Tenk i det minste på det, og hvis du fortsatt føler at kjæresten din tar feil, så snakk med henne på en høflig måte.

3. Ha på deg for mye cologne
Ja, kvinner liker en mann som lukter godt, er velkledd og en ordentlig gentleman. Men det betyr ikke at du trenger å stappe neseborene hennes med så mye parfyme at hun må holde nesen. En mild cologne, aftershave eller deodorant er nok for å vise at du er en hygienisk mann. Du er ikke en del av en videoannonse for Axe, der du sprayer en hel flaske på deg selv og kvinnene kommer løpende mot deg.

4. Være selvopptatt
Dette kan gjelde for begge kjønnene. Å være opptatt av deg selv vil ikke gi deg en neste date. Istedenfor å bekymre deg om all de tingene som kan gå galt med deg, bør du fokusere på henne og samtalen dere har. Tilnærm daten din som om dere var gamle venner. Vær uformell og en god lytter.

5. Gå over den fysiske grensen
Ikke vær ekkel ved å slippe hånden din bak henne mens dere ser på en film eller sitte så nærme henne at hun kan kjenne pusten din. Hvis du overdriver og prøver å berøre henne fysisk kan du få henne til å føle seg ubehagelig. Hvis du fortsatt er i det første stadiet i forholdet, er det best å holde litt avstand.

6. Være billig
Prøv å være litt generøs med kjæresten, uten at du blir helt blakk selvfølgelig. Ikke del på regningen på den første daten eller kjøpe henne gaver som er “på salg”. Din generøsitet vil vise henne at hun er verdt det og at du kan ta vare på henne i fremtiden.

7. Ikke ta vare på hygienen
Hvis du har planer om å være fysisk intim med kjæresten din, er det kanskje på tide å skifte undertøyet som har hatt på deg i to uker. Fra negler til pusten, fra klærne til håret, sørg for at alt ser bra ut. Så, det er en god ide å barbere skjeggstubben og kanskje til og med litt kroppshår. Hvis du består hygiene-testen, kan det hende at hun kommer til å gjøre noen slemme ting med deg.