10 ting menn bør vite om «Southern Belles»

10-things-guys-should.jpg

Hvem elsker vel ikke en trivelig, søt «Southern Belle» fra sørstatene? Fra den sexye dialekten til den sprudlende personligheten, kvinner fra sørstatene er blant de mest attraktive kvinnene i verden. Men hvis du ikke helt vet hva som kjennetegner en kvinne fra sørstatene, så kommer du aldri til å ha en sjanse.

Så snart du har forstått følgende hemmelighetene om kvinner fra sørstatene, er det på tide å bestemme deg hvordan du har tenkt å treffe disse flotte damene. Den beste måten er selvfølgelig på nettet. Du vil merke at mange attraktive, intelligente jenter fra sørstatene befinner seg på datingsider. Men før du sender en melding til en kvinne i sørstatene, sørg for at du forstår deg på dem.

1. De er stolt over hvor de kommer fra. Kvinner fra sørstatene elsker sørstatene. Du vil sjelden høre en jente fra nordstatene si stolt, «Jeg kommer fra nordstatene», men du vil ofte høre en jente fra sørstatene skryte over hvor de kommer fra.

2. De er ikke redde for å skitne seg til. Selv ikke de peneste. Mens de fleste damene fra nordstatene er redde for å bryte en negl, så bryr en jente fra sørstatene seg ikke noe om dette.

3. Gode manerer er viktig for henne. Nei, manerer betyr faktisk ALT for henne. Kvinner fra sørstatene er oppdratt med gode manerer fra en ung alder. De ble oppdratt til å si «takk» og smile til folk som går forbi. Så, hvis du ikke har manerer, vil du ha en større sjanse til å vinne lotteriet enn å få deg en «Southern Belle».

4. Hun kan drikke deg under bordet. Hvis du tror at kvinner ikke takler å drikke sprit som menn, så har du rett i de fleste tilfellene. Kvinner fra sørstatene derimot er et unntak. Det er ikke noe problem for disse trivelige damene å drikke sammen med deg hele kvelden. Faktisk, så kan det være dem som er nødt til å bære DEG hjem og ikke den andre veien rundt.

5. Ikke forvirr hennes langsomme tale med at hun er en idiot. Kvinner fra sørstatene kan høres litt treige ut, men det er de ikke. Noen av de smarteste kvinnene kommer fra herfra.

6. Gud er en viktig del av livet hennes. Religion er veldig viktig for de fleste som bor i sørstatene. De er spirituelle og har sterke, tradisjonelle verdier. Ikke fornærm henne ved å si noe krenkende om hennes religion eller tro. Hvis du ikke er troende, vil de fleste kvinner som bor her ikke være interessert i å date deg.

7. Fotball er like viktig som religion. Om hun nå er et Alabama Crimson Tide-fan eller en Georgia Bulldog, fotball er ikke bare for guttene i sørstatene. Vær forsiktig at du ikke sier noe negativt om yndlingslaget hennes. Dette kan føre til en krangel. Og en jente fra sørstatene kan slåss, noe som bringer oss til neste punkt …

8. De er høflige helt til du irriterer dem. Ikke forvirr hennes pene ansikt og vennlige smil med noen som du kan si hva som helst til. Kvinner fra sørstatene kan slåss, men de kommer kun til å slåss hvis de blir provosert. Vær derfor forsiktig med hva du sier!

9. Hun elsker å bruke tid foran speilet. Det er ikke det at en jente fra nordstatene ikke tar vare på utseendet sitt eller ikke liker å pynte seg når de skal ut på byen. Men damene fra sørstatene tar dette derimot et hakk videre. Det å pynte seg før man skal ut på byen er like spennende som å danse på byen for disse damer.

10. De følger tradisjonelle normer. Hun kommer til å forvente at du ber henne med ut. Hun kommer til å forvente at du holder opp døren til henne. Og hun kommer også til å forvente at du betaler for middagen, fordi det var slik kvinner ble behandlet i gamle dager, og kvinner fra sørstatene følger fortsatt tradisjonelle verdier og normer.