Overraskende måter menn og kvinner flørter på

Flirt-surprising-ways-men-and-women

Vi vet alle hva de tydelige tegnene på flørting er – leke med håret mens hun lytter til deg eller en klisjeaktig sjekkelinje. Disse er imidlertid ikke de eneste måtene folk flørter på! Neida! Det er faktisk mange ulike måter folk kan flørte på. Hvis du er den type person som ikke klarer å kjenne igjen tegn på flørting, har du her noen helt tydelige tegn.

Hun flørter når:

1. Hun tar på deg. Kvinner er veldig bevisste når det gjelder å vise hengivenhet, så hvis hun tar på deg (om du nå er en fremmed eller ikke), så flørter hun med deg og du bør definitvt ta det som et tegn på dette.

2. Hun smiler når hun ser på deg. Det å smile er et godt tegn på at hun er interessert i deg, men når hun titter på deg flere ganger og smiler? Ja, da er det ingen tvil om at hun sjekker deg ut.

3. Hun ler av vitsene dine – uansett hvor dårlige de er. Kvinner fortsår at menn liker å føle at de underholder damene. Selv om noen kvinner vil smile eller tvinge seg selv til å le for å være høflig, så vil en kvinne som er interessert i deg le opprikig av vitensene dine.

4. Hun begynte en engasjerede samtale med deg. Kvinner som er interessert i noen vil gjøre hva de kan for å få vite mer om deg – dette betyr at de vil spørre deg engasjerende spørsmål som krever litt tenking og mer enn en setning som svar.

5. Hun foretrekker å snakke ansikt-til-ansikt istedenfor å sende tekstmeldinger. Med teknologi som en stor del av livet vårt, er det ikke uvanlig at hele samtaler finner sted uten at folk snakker til hverandre. Så når hun foreslår å møte hverandre, så er dette direkte flørting!

Han flørter når:

1. Han gir deg et kompliment. Menn vet hva som er den enkleste måten å få en dame på sin side, og det er å gi henne et opprikig kompliment.

2. Han erter deg. Ja, vi er klar over at dette er noe unge gutter har en tendens til å gjøre når de liker en jente i klassen, men denne taktikken forsvinner ikke når de vokser opp. Du tror kanskje at han prøver å få en reaksjon ut av deg. Dessverre så tror han at en hvilken som helst reaksjon er et bra tegn.

3. Han spør deg spørsmål om deg. Menn som er interessert i en kvinne har lyst å vite mer om henne, og hva er vel ikke en bedre måte å finne ut mer om henne ved å stille henne spørsmål?

4. Han nøler ikke med å kommunisere med deg. Om det nå er via sosiale medier, tekstmeldinger, direktemeldinger eller røyksignaler, hvis han når ut til deg og gjør det ofte, da flørter han definitivt. Han lar deg vite at han tenker på deg og har lyst å gi deg den oppmerksomheten du fortjener.

5. Visuell representasjon av hva han føler (bruk av smilefjes). Du tror kanskje at bruken av et smilefjes som blunker ikke betyr noe spesielt eller at kyssetrynet har noe å si, men sannheten er at hvis han bruker dem i en tekstmelding til deg, da viser han gjenhivenhet. Selv om det ikke er verbalt og sagt med ord, så er den underliggende teksten tydelig.