Simpelt flørtetips som vil få menn til å åpne opp øynene

Flirt-simple-flirting-advice-will

Du tror kanskje at det en god mulighet å sjekke opp en kvinne når hun holder på med hverdagslige ting. Hun er avslappet, har ikke på seg for mye make-up og hun er i sitt element, så hvorfor vil hun ikke at en beundrer kommer opp til henne. Det er nemlig akkurat det du ikke må gjøre.

La oss fortelle deg noe gutta. Kvinner som holder på med hverdagslige ting håper ikke i all hemmelighet om å finne seg en mann. Det er faktisk det motsatte som gjelder her. Hun er ute for å gjøre noe for seg selv, fordi hun har et par ting hun trenger å gjøre, hun har planer om å møte venner eller hun har kanskje bare lyst å komme seg ut av huset. Så, dette betyr at du bør holde kommentarene dine (noe som ingen kvinner virkelig liker) for deg selv.

Så klart skjønner vi at du ikke mener vondt og bare har lyst på en sjanse til å ha en samtale med noen du synes er attraktiv. Men har du aldri tenkt på at kvinner synes at disse uønskede kommentarene faktisk er ubehagelige og irriterende? Du tror kanskje ikke at denne ene kommentaren du kommer med kan få en kvinne til å kaste et stygt blikk i din retning, men tenk på dette … Hvis du sier noe i et forsøk på å flørte med henne, da er sjansen for at andre sier noe lignende ikke langt unna. Så i realiteten, kan hun bli bombardert med uønskede kommentarer hele dagen, noe som gjør at hun føler seg som et bytte istedenfor en kvinne.

Vennene dine og de som har erfaring med å sjekke opp damer vil kanskje fortelle deg at det er en god ide å sjekke opp en dame i offentligheten og at kvinner liker dette, men sannheten er at de ikke gjør det. Kommentarer i offentligheten bør stoppes med en gang og ikke gjøres i det hele tatt. Kvinner som får kommentarer på offentlige plasser som på gaten, i matbutikken eller på treningsstudioet føler seg ofte ukomfortable og utrygge, og det vil sjeldent resultere i en date.

Så, nå lurer du kanskje på hvor det da kan være greit å sjekke opp en kvinne. Svaret er ganske enkelt hvis du tenker deg litt om. Ta kontakt med en kvinne som har satt seg selv i et datingmiljø.

Ideelle steder hvor du kan treffe kvinner som faktisk er ute etter å bli sjekket opp inkluderer de vanlige stedene: barer og klubber, men du kan også komme i kontakt med kvinner i en mer offisiell datingsetting som for eksempel et speed dating-arrangement. På slike arrangement er det viktig å lese kroppsspråket for å se om hun er interessert i deg og vil at du skal flørte med henne.

Så klart, hvis du ikke føler deg tøff nok til dette, kan du jo alltid bruke datingsider, og til og med apper. Du finner millioner av folk på disse nettsidene og appene som er ute etter å ha det gøy og flørte med noen. Du har kanskje en mye bedre sjanse på suksess med en kvinne via disse metodene enn å ta kontakt med en kvinne på gaten.

Hvilket sted du nå måtte velge for å finne deg en kvinne, så ber vi deg om å ikke gjøre det på gaten. Det er ikke gøy, og kvinnene sitter ikke å venter på det. Det er bortkastet tid – både for deg og for henne.