Flørtende måter å krydre opp kjærlighetslivet ditt på

Flirt-flirty-ways.jpg

Hvor mye vi nå ønsker at dette ikke skal skje, så er det helt vanlig at kjærlighetslivet etter en stund mister litt spenning og lidenskap. Du trenger ikke å bekymre deg over hvordan du kan få litt liv i ting igjen og få tilbake lidenskapen takket være listen som vi har laget med de tingene du kan gjøre for å oppnå dette!

1. Romantiske kalenderpåminnelser – Når han er i dusjen, gå bort til telefonen hans og sett opp romantiske påminnelser. Det kan være alt fra å dele et boblebad sammen til å si noe søtt som “jeg elsker deg.”

2. Fotflørting – Om du nå er ute og spiser middag hos venner eller er hjemme og spiser ved middagsbordet, så er det å fotflørte under bordet en uskyldig ting som lar partneren din vite at du tenker på dem.

3. Parker under stjernene – Hvorfor ikke parkere bilen din på en åker på en klar stjernefylt kveld. Det er romantisk og dere kan nyte den vakre stjernehimmelen, men det gir dere også muligheten til å komme nærmere hverandre uten forstyrrelser.

4. Hold TV-en ute av soverommet – Når det er tid til å legge seg, ser de fleste parene på TV i soverommet til de sovner. Istedenfor å se på den siste episoden av Hinterland, bruk heller denne tiden til å komme nærmere hverandre og snakk om dagens hendelser.

5. Gjør et veddemål – Det er ingenting bedre enn en et vennlig veddemål for å krydre opp ting! Spill et brettspill og gjør et veddemål på hvem som kommer til å vinne. Vinneren kan be taperen gjøre hva de vil, så vær forberedt på hva som helst!

6. Spill rollespill – Bruk fantasien og ha det gøy med rollespill på en date. Innbill at dere er folk med en helt annen livsstil (den ene kan være rik og sosial og den andre en beskjeden bonde) og prøv å forestille dere hvordan det ville være å være forelsket i hverandre.

7. Ta en kjøretur – Hvorfor ikke pakke sekken for en eventuelle overnatting og ta dere en kjøretur på en dag dere begge ikke har noen planer. Se på kartet og velg et tilfeldig sted — hvem vet hvor dere ender opp?

8. Planlegg en skattejakt – Planlegg en skattejakt rundt huset for når partneren din kommer hjem. Overraskelsen kan være hva du vil — yndlingsdesserten eller yndlingsblomstene til partneren din, et glass med dyr likør, eller deg!

9. Ha en vannkrig – En annen flott måte å bringe litt moro tilbake i forholdet er å være litt barnslige sammen ved å ha en ordentlig vannkrig. Ikke bare er dette kjempegøy, men det kan også være en fantastisk måte å komme dere ut og kjøle dere ned på en varm sommerdag.

10. Forny bryllupsløftet – Gutta, en av de enkleste måtene å score romantiske poeng hos kona er å fornye bryllupsløftet. Alle kvinner elsker å høre hvor viktig hun er for deg og hun elsker muligheten til å fortelle deg hvor mye dette betyr for henne.