8 ting menn elsker mest ved å være i et forhold

8-things-men-love-most.jpg

Har du kamerater som påstår at de foretrekker å være singel? Da lyver de! Det er ingen som ønsker å være singel i en lengre periode. Singellivet har uten tvil sine fordeler som å slippe å føle seg skyldig dersom man har stått og flørtet med en annen kvinne. Men la oss være ærlige her, det er mye bedre å være i et forhold.

Ta en titt på disse 8 grunnene hvorfor det å være i et forhold er bedre enn å være singel. På slutten av denne artikkelen har du forhåpentligvis bestemt deg for å møte noen å forelske deg i. Og da anbefaler vi at du blir medlem av en datingside og begynner jakten på kjærligheten. Nettdating er den mest effektive måten å treffe nye folk på for vennskap, flørting eller noe mer.

1. Noen som bestandig er der for deg. Selv om du er en tøff kar eller ikke særlig romantisk, så er et jo godt å vite at det er noen der når du trenger det. Når du er syk, har du noen som bringer deg medisiner og suppe på senga.

2. Du trenger ikke å forklare familien hvorfor du er singel. Noen ganger blitt lei av at mammaen din stadig spør deg når du kommer til å finne ei trivelig jente å slå deg ned med? Her er løsningen til denne ergrelsen. Skaff deg en kjæreste!

3. Du kan kle deg som en slask når du har lyst til det. Når du er singel, viser du deg antageligvis ikke på gaten uten at du har på deg flotte klær og ser bra ut. Når du er i et forhold derimot, trenger du ikke å imponere folk når du er ute.

4. Du kan møte opp med andre par. Nei, vi mener ikke på den måten. Tenk deg litt om! Vi snakker om å gå ut på en dobbel date med venner for å se en film på kino, gå ut på restaurant osv.

5. Ha noen som du kan reise sammen med. Har du hatt lyst på en ferie til Bahamas, men ingen av vennene dine har tid til å bli med? Det er ikke noe problem. Kjæresten din har jo kjempelyst å dra!

6. Ha en personlig kokk. Merker du at du bestiller take-away hver kveld fordi du er for lat eller ikke kan lage mat? Da trenger du definitivt en kvinne. Vel, så lenge hun kan lage mat selvfølgelig.

7. Noen å ta med deg på julebord. Juletiden er aldri en trivelig tid for de som er single. De blir alltid stående på sidelinjen og dette gjelder særlig på julebord. Hvis du skaffer deg en kjæreste, har du jo alltid noen som du kan introdusere til dine kollegaer istedenfor at du igjen må forklare alle hvorfor du kommer alene på festen.

8. Ingen flere datingsider! Den beste måten å treffe noen på er uten tvil via nettet. Det finnes så mange flotte online datingsider som gir deg muligheten til å finne kjærligheten. Men så snart du er i et forhold, trenger du ikke lenger å bekymre deg over å måtte laste opp flotte bilder på profilen, søke gjennom profiler eller håpe at kvinnen som du liker vil svare på meldingene dine.