Hvordan lese kroppsspråket for å vite om han flørter med deg

heres-how-you-can-read.jpg

Kvinner har mange forskjellige måter å flørte på, men dessverre gjelder dette ikke for menn. Menn er ganske rett frem, men det kan likevel være vanskelig å forstå seg helt på dem når de flørter med kvinner. Du er derfor ikke den eneste som har lyst å vite hvordan man kan lese kroppsspråket for å se om menn flørter eller ikke. Det er mer enn nok av kvinner som funderer på dette, og det kan være vanskelig å lese, men ikke helt umulig. Ha sagt dette, les videre hvis du har lyst å få vite mer.

Hold et øye på øyekontakten

Hvis dette er første gang du treffer en mann, vil han se bort så snart han oppdager at du legger merke til at han ser på deg. Dette er fordi han ikke vil at du skal føle deg ubehagelig. Så snart dere er mer komfortable med hverandre vil du derimot merke at øyekontakten blir sterkere. I tillegg vil han holde blikket lengre enn et par sekunder.

Les ansiktet

En annen god måte å fortelle om en mann liker deg eller er interessert i deg er å analysere ansiktet hans. Flørting starter nemlig som oftest med ansiktsuttrykket. Noen ting som du bør være på utkikk etter for å være sikker på om han flørter med deg eller ikke inkluderer:

Heving av øyenbryn – Se om han hever øyenbrynene, og særlig når han ser på deg. Det er ikke mye, men det er verdt å vite at menn kun hever på øyenbrynene når de ser noe eller noen som de er tiltrukket til.

Flørtende smil – Når du holder på å bli kjent med en mann, finnes det ulike flørtende smil som du bør være på utkikk etter. Dette inkluderer et sjenert flir eller et litt rampete smil, noe som gjør det lett å fortelle om personen som du snakker med er interessert i deg.

Utspilte nesebor – Neseborene vil blusse litt uten at han selv vet det hvis han er interessert i en kvinne. Det blir lettere å lese ansiktsuttrykkene hans hvis dette skjer. Ikke nok med det, men han vil faktisk også se kjekkere ut, noe man kan se frem til.

Legg merke til brystkassen

Hvis du ikke er sikker på om en mann er interessert eller flørter med deg, så finnes det ingen bedre måte å vite dette på enn å legge merke til brystkassen. En mann vil nemlig bestandig peke brystkassen og overkroppen mot det som er aller viktigst for ham i rommet. Dette betyr at skuldrene og brystkassen bestandig peker mot deg hvis han er interessert i deg. Det som er enda mer interessant er det faktumet at selv om han ser på noe i en helt annen retning, så vil overkroppen fortsatt peke mot deg.

Nå som du vet hvordan man leser kroppsspråket på mannfolk når det gjelder flørting, vil du se at det kommer til å bli lettere å finne den rette mannen og holde deg unna de som du ikke er særlig interesserte i. Du må selvsagt ikke glemme at det også finnes mange andre måter å avgjøre om en mann flørter med deg eller ikke, men ovennevnte tips er nok de aller viktigste.