Yoga-daten: Er det en god ide?

Flirt-the-yoga-date-is-it-a-good-idea.jpg

Folk tar yogatimer for å komme seg bort fra den stressfulle hverdagen – og folk. Når vi er på jakt etter noen å tilbringe tid sammen med, ønsker vi å finne noen som er avslappet og fleksibel (på forskjellige måter), så en yoga-time kan være et bra sted å ta med seg en date. Når du går ut på denne daten, vil du enten innse at det var en god eller en dårlig ide.

En yoga-date har uten tvil sine fordeler:

  • Etter timen vil daten din forbinde deg med den gode følelsen man får etter yoga.
  • Endorfinene som utløses gjør at dere er mer lyst å være intime, føler dere mer selvsikre og til og med mer fysisk attraktive.
  • Yoga-daten er uformell nok til å se om det er kjemi mellom dere eller om dere heller bestemmer dere for å «kun være venner».
  • Du trenger ikke å være redd for «fjert»-situasjonen senere i forholdet.

Hvis du ikke helt vet hvordan du skal avtale daten, kan du si noe sjarmerende som:
«Lyst å bli med meg til yoga-timen min og så kan vi ta en kopp kaffe sammen etterpå?»

Det er et par ting du bør ta hensyn til når du planlegger en yoga-date. Hvis du er en kvinne, kan det være lurt å ta med daten din til en yoga-time som har en mannlig instruktør og omvendt. Vis daten at du ikke er tiltrukket til instruktøren. På den måten vil daten vite at du tar yoga-timer på grunn av de helsemessige fordelene den gir og ikke på grunn av den søte instruktøren – i tillegg gir du daten ikke muligheten til å stirre på instruktøren mer enn deg.

Fordi du ikke kan prate med daten under treningsøkten, vil du være avhengig av andre måter å kommunisere på. Det betyr å lage og opprettholde øyekontakt, grimaser og kanskje gi ett blunk eller to. Og vet du hva den beste delen er? Du har en god unnskyldning til å måtte ta borti den andre uten at det er merkelig når dere må gå sammen i par.

Så snart timen er over kan du foreslå å fortsette daten ved å gjøre noe sunt eller usunt. Du kan avgjøre dette avhengig av hvordan dere føler dere etter timen. Du kan snakke om hva som får deg til å føle deg bra, hva slags fysiske aktiviteter du har lyst å gjøre mer av, og kanskje til og med foreslå å gjøre en annen fysisk aktivitet sammen. Det er viktig å ikke avslutte daten med en negativ tone, så ikke nevn hvor feit du føler deg, hvor vondt du har i kroppen etter timen eller at du ikke er i form.

Hvis samtalen i løpet av daten ikke går like glatt, har du her noen forslag på hva du kan gjøre for å få samtalen gående igjen:

  • Meninger om hvorfor dex ikke ansees som moteriktig og om man bør endre på det.
  • Fordelene av å date noen som er veldig fleksibel.
  • Bør du være intim rett etter yogaen eller ta en dusj først?
  • Hvis man måtte opp tidlig hver morgen, hvilken fysisk aktivitet ville man velge?