Hvordan flørte med en kvinne på vennemåten

Flirt-how-to-flirt-with-a-woman-the-friend

Visste du at det finnes en rett og en feil måte å flørte med en jente på? Hvordan du flørter vil påvirke om hun har lyst å date deg eller gi deg en i trynet. Så det kan være lurt å sørge for at inntrykket du gir er et bra inntrykk.

Her finner du 5 tips som vil hjelpe deg med å gi kvinner du flørter med et godt inntrykk og få dem til å like deg. Du trenger ikke å late som om du er Don Juan og høres romantisk ut bare ved måten du sier «Hallo» på. Begynn subtilt og endre måten du flørter med henne på avhengig av hvordan hun reagerer på deg.

1. Vær deg selv, men bedre

Dette er det viktigste du kan gjøre og noe du ikke kan fake. Verden er allerede full av flotte menn som søker etter en flott kvinne. Så snart du har funnet en kvinne som du er interessert i, må du være noen som hun legger merke til. Før du i det hele tatt tilnærmer henne, må du være en ordentlig mann. Med andre ord, så må du tiltrekke kvinnens oppmerksomhet.

2. Gi henne et kompliment ASAP

Hvis du virkelig liker en kvinne, bør du legge merke til ting som et nytt antrekk eller frisyre. Sørg for at du gir henne et kompliment! Her er det ikke snakk om å gi henne et vanlig kompliment som «Du ser fin ut i dag» eller «Du lukter godt!» Prøv litt variasjon her som for eksempel, «Du kler den kjolen veldig godt,» eller «Parfymen din er fengende.» Hvis du gjør litt mer ut av komplimentene dine, vil hun ikke bare huske komplimentet, men også deg.

3. Ha litt alenetid sammen

Det er gøy å flørte generelt, men når det bare er dere to, så er det mye mer spennende. Det gir deg muligheten til å virkelig få henne til å føle seg spesial fordi de tingene du sier og de tingene du gjør er for henne, og bare henne. Hele ideen på å flørte med henne er å få henne til å føle seg mer spesial enn de andre i en gruppe, så det å ha litt alenetid sammen til å flørte er ideelt.

4. Kvinner liker humor

Hvis du er en av de heldige mennene som er flink med ord og kan få folk til å le, så er det toppers! Kvinner elsker menn som kan få dem til å le. Selv om du ikke klarer å få en latter ut av dem, så er et stort glis fortsatt et godt tegn. I tillegg trenger du ikke å huske en haug med vitser for å være morsom — bare husk noe du har sett eller hørt som var interessant eller morsomt.

5. Plag henne litt av og til

Flørting kan virke som en plikt, men hvis du gjør det riktig, kan det være utrolig tilfredsstillende. Men husk at flørting ikke bare dreier seg om å si ting som skjuler insinuasjon i underteksten. Det kan også bare være noe lett og gøy som å plage og småerte henne litt. Hvis du styrer samtalen mot dating, må du minne henne om at hun ikke må føle noe press og alt er bra.