Sju regler på effektive måter å flørte på

seven-rules-on-effective-ways-to-flirt

Finn ut hvordan du effektivt kan flørte med lokale single der du bor uten at det er altfor åpenbart hva du holder på med.

Det er ikke enkelt å vise deg frem i den store skumle dating-verdenen. Ikke alle føler seg helt hjemme når de prøver å flørte. Noen av oss ønsker å springe unna ved tanken på å måtte flørte for å få drømmemannen vår. Men flørting handler ikke bestandig om å være pågående og å være selvsikker. Faktisk så kan det virke mot deg hvis du er for pågående. Det finnes flere måter du kan flørte på som er subtile, og dette uten at du trenger å være midtpunktet i rommet eller brøyte folk ut av veien for å få oppmerksomhet fra ham. Her er sju måter på hvordan du kan gjøre dette uten at det ser ut som om du flørter.

Smil
Det å smile er en universell måte å fortelle de rundt deg at du er lykkelig, avslappet og står åpen for å kommunisere. Du vil merke at han kommer til å smile tilbake, fordi smiling er smittsomt.

Kroppsspråk
Du trenger ikke å skrike “jeg liker deg” på tvers av rommet. La kroppsspråket gjøre dette for deg. Snu kroppen din mot ham, lek med håret ditt, stryk ham lett over armen eller huden hans. Berør kneet hans fra tid til annen når du forteller en vits.

Vis interesse
Lytt når de snakker og hold øyekontakten. Nikk på hodet under samtalen. Ikke bare snakk om deg selv i løpet av hele samtalen, spør spørsmål. Hvis du ikke vet hva du skal si, spør samme spørsmål som han stilte deg. For eksempel, hvis han spør deg “hvor ofte kommer du her?”, kan du jo spørre ham det samme spørsmålet tilbake. Hvis han snakker om katten sin, kan du spørre ham mer om katten hans. Har han kanskje flere katter og hva slags katter liker han? Hvordan, hvor og hvorfor, bruk disse og så kan du aldri gå feil.

Kle deg for å imponere
Du trenger ikke å ta frem finkjolen som du kjøpte for et bryllupp to år siden, men det er ingeting som føles bedre enn når noen gjør en innsats for deg.

Sørg for at det er lett å tilnærme deg
Ingen kommer til å forsøke å tilnærme deg i midten av en høylytt gruppe med folk. Prøv å separere deg fra gruppen hvis du får øye på noen du liker. Stå for deg selv slik at der er lett å kommer i kontakt med deg. Ved å gjøre dette sammen med øyekontakt, gir du ham muligheten til å komme bort til deg uten at du trenger å bekymre deg over vennegruppen din.

Øyekontakt
Eksperter sier at dette er en tydelig måte å fortelle noen at du er interessert. De kaller dette den såkalte tre gangers øyekontakt. Dette betyr at du ser på ham, holder øyekontakten i noen sekunder og deretter ser en annen vei. Gjenta dette tre ganger.

Komplimenter
Hvem elsker vel ikke å få komplimenter. Du vil komme langt med å gi ham subtile komplimenter om hva han har på seg, colognen eller spesifikke egenskaper ved ham. Sørg bare for at du ikke gir altfor mange komplimenter, fordi dette kan virke litt ekkelt. For eksempel, ikke begynn ovenfra og gi ham komplimenter på alt fra håret, ansiktet og hele veien ned til skoene han har på seg. Ett eller to komplimenter er mer enn nok, og ikke gi dem alle på en gang. “Jeg liker håret ditt, og også tennene dine og skoene du har på deg.” Dette er litt for mye. Vær avslappet, men kanskje viktigst av alt, vær deg selv.