Hva sier din dating-personlighet om deg?

what-is-your-dating.jpg

Er du trengende? Eller er du en flørt? Lær om de ulike dating-personlighetene og hvilken kategori du faller under.

Om du nå ønsker å innrømme det eller ikke, så har vi alle en forutsigbar dating-personlighet. Du har kanskje ikke lagt merke til den selv, men vennene og de rundt deg definitivt har.
Noen ganger gjenspeiler vår dating-personlighet vår daglige personlighet. Hvis du for eksempel er en veldig aktiv person, så vil dette gjenspeiles i ditt dateliv. Andre ganger, så er vi målbevisste og fokuserte på jobben, men mangler vi motivasjon når det kommer til vårt dateliv.

Den organiske dateren

Den organiske dateren liker ikke å tvinge ting, fordi livet ikke fungerer på denne måten. Selv om de er villige til å rekke ut til andre, så er de ikke enorme flørtere. De vil akseptere forslaget ditt om å melde seg på en datingside og å opprette en profil, men lengre kommer de ikke til å gå. Innstillingen er at folk vil finne deg dersom de ønsker å møte deg. På en eller annen måte, så vil ting skje av seg selv. Du kommer ikke til å tvinge det. Det vil jo ikke virke ekte hvis du gjør det?

Drømmeren

De eventyrlige datere, også kjent som drømmere, har en tendens til å være drømmere til vanlig. Eventyrlige drømmere romantiserer tidligere forhold som om det ikke var noe galt med dem. Og hvis det var noe galt med forholdene, så ville ting jo alltid ordne seg. Eventyrlige drømmere tilbringer så mye tid på å drømme om den perfekte partneren at de ofte avviser potensielle dater. De vil ikke møte eller flørte med noen med mindre de føler at det er et spesielt bånd med personen. Hjerter, blomster og hjertebank. De tror på kjærlighet ved første blikk, og leve lykkelig alle sine dager.

Den trengende dateren

Den trengende dateren er ikke nødvendigvis så interessert i personen som de er sammen med, eller kanskje de ikke engang liker dem, men de har en trang til å føle at de er ønsket av andre. Trengende datere vil begynne et forhold med noen som de ikke har sterke følelser for, og dette bare fordi denne personen er forelsket i dem. Trengende datere er serie-datere, de er sjelden single, og hvis de er, så varer dette aldri lenge. Trengende datere synes at det er vanskelig å si nei til et forhold eller en date, om de nå føler noe for den andre personen eller ikke.

Redderen

Disse datere kan sammenlignes med eldre damer som ikke klarer å si nei til en bortkommen katt. De liker å føle at noen trenger dem, så de tiltrekker seg folk med problemer som må fikses. Redderen vil plutselig følge med dersom det virker som om daten deres ikke er i stand til å mestre ting på egen hånd, eller de trenger hjelp til noe, men ikke ser noen vei ut. Redderen liker å føle at noen trenger dem og har en tendens til å føle seg tiltrukket av de mer avhengige istedenfor uavhengige datere.

Flørteren

Flørteren er vanligvis selvsikker og veldig sosial. De liker sosiale begivenheter og elsker å være midtpunktet. Flørtere tiltrekker seg mye oppmerksomhet fordi de er så selvsikre, og dette er grunnen til hvorfor de aldri ønsker å slå seg ned. Flørtere liker å jakte, flørte og få oppmerksomhet, men de går fort lei. Flørtere elsker å bli forført, men de mister fort interessen og vil raskt begynne å lete etter den neste personen som kan gi dem oppmerksomhet.