Finn flørtestilen som fungerer for deg

Flirt-how-to-find-your-flirting.jpg

Flørting er ikke så enkelt som det ser ut som, og for noen kommer dette mer naturlig enn for andre. Dette bør likevel ikke ta motet fra deg fra å gjøre ditt beste, ha en flott tid og underholde daten din. For å gjøre dette mulig derimot, må du finne en flørtestil som passer til personligheten din. Det ordentlige spørsmålet her er hvordan du kan avgjøre hva som er rett og hva som er galt for deg når du avgjør hvilken stil som fungerer best for deg? For å gjøre ting enklere for deg, har vi her ulike flørtestiler som du kan prøve ut:

Forstå de 5 flørtestilene

Den eneste måten å kunne avgjøre hvilken stil som fungerer best for deg er å først bli kjent med de ulike stilene. Så snart du har blitt kjent med de ulike stilene og hva de har å tilby sammen med hva du trenger for å få best mulig resultater, da vil du kunne ta en informert beslutning. De fem flørtestilene er som følgende:

1. Fysisk
På ingen måte oppfordrer denne stilen deg til å seksuelt trakassere daten din ved å ta på ham/henne på en ubehagelig måte. Fysisk flørting handler mer om å legge frem din seksuelle interesse til en partner. Dette er perfekt for de som ønsker å utvikle forhold raskt, og denne stilen gir mer emosjonell tilknytning og kjemi.

2. Leken
Denne flørtestilen er ikke effektiv når det kommer til å utvikle meningsfulle forhold. Den eneste grunnen folk leke flørter er for å ha det gøy og øke selvtilliten sin.

3. Tradisjonell
Mannen er den som tar ledelsen i denne flørtestilen. Det forventes at kvinnene tar en passiv rolle i løpet av daten. Det er verdt å vite at de som bruker tradisjonell flørting ikke bare er introverter, men som regel kjenner de deres potensielle partner en stund før de tørr ta det neste skrittet.

4. Oppriktig
Denne formen for flørting er ikke bare effektiv, men den handler om å kommunisere og uttrykke hva man føler for å utvikle et langvarig bånd. De fleste kvinner foretrekker denne stilen, og selv om menn bruker denne stilen, så er den ikke akkurat like populær hos mennene som den er hos damene.

5. Høflig
Denne flørtestilen handler om å vise deg fra din beste side. Fokuset her er å være en ordentlig gentleman eller dame og være bevisst på hvordan du oppfører deg og dine manerer.

Ta en informert beslutning

Når du ser på de ulike flørtestilene beskrevet ovenfor, vil du fort se at det ikke er så vanskelig å ta en avgjørelse. Hver stil har sine egne egenskaper, og fordeler og ulemper, og dette gir deg muligheten til å bestemme hva som fungerer best for deg. Avhengig av hvordan du fremstiller deg og hvordan du er rundt andre og da spesielt daten din, kan du finne en stil å jobbe med. For eksempel, hvis du ønsker å utvikle et meningsfullt og langvarig forhold, vil du antageligvis foretrekke den tradisjonelle eller oppriktige flørtestilen. Hvis du derimot ikke er seriøs og kun er ute etter litt moro, da vil leken flørting være noe for deg.