Hvorfor kvinner flørter og bør flørte med menn som er gift

why-women-should.jpg

For de flørtende flørter

Hvorfor kvinner bør flørte med gifte menn

Du er på en nattklubb. Det er slutten av måneden og du begynner å gå tom for penger på kontoen. Du vil garantert få noen gratis drinker hvis du flørter med en mann som har en ring på fingeren!

Eller det kan være et av disse utrolig kjedelige arrangementer som du helst skulle ønsket at du kunne sluppet unna fra. Dessverre er du nødt til å være der, og da har du valget mellom å flørte med den gifte kjekkasen ved siden deg eller irritere deg trill rundt over dama som ikke kan slutte å fortelle deg at du bør skaffe deg silikonpupper.

Livet kan bli litt for stressende av og til og stress får kvinner til å føle seg mindre attraktive. Det er ikke oss, men det daglige livet som dreper all moroa i hverdagen. Hvis du ønsker litt oppmerksomhet og komplimenter, men ikke er ute etter en flørt, kan flørting med menn som ikke er tilgjengelige være et alternativ. Det som gjør dette så moro er at du kan ha det litt gøy med å flørte uten å føle deg presset til noe mer.

La oss si at han likevel prøver seg på deg, da kan du jo bare si “Hei, jeg trodde at du var gift!” Dette vil nok få ham til å slutte!

Noen ganger handler det ikke en gang om å få litt oppmerksomhet og komplimenter. Noen ganger har du kun lyst å ha en trivelig samtale med noen som ikke inneholder ordene: bleier, fil og jobb. Du har bare lyst å ha det litt gøy med å småerte og tulle litt med noen. Vel, her har du sjansen. Slipp løs kreativiteten din.

Vi forsøker alltid å vise oss fra vår beste side når vi er ute på en date. Det å prøve ut ulike sjekkelinjer og dele anekdoter som kanskje viser frem vår nerdete side er noe man ikke må gjøre på dater. Med mindre man flørter med en gift mann selvfølgelig! Ikke bare har han sett og gjort dette selv, men du har jo ikke tenkt å ta det videre uansett. Dette betyr at du kan kjøre på med å sniffe vin ut av nesen, for han bryr seg ikke om det likevel!

Kanskje har du til og med griseflaks. Hvem vet har han en venn som er singel og som han kan introdusere deg til.

En annen variasjon av dette er at du flørter med Mr. Utilgjengelig og alle single menn har plutselig lyst å bli bedre kjent med deg!

Man blir sett på som mer tiltrekkende og søt når man får oppmerksomhet fra andre, så hvorfor ikke ta i bruk denne kunnskapen? Ha en dag der alle guttene ønsker å flørte med deg ved å flørte litt med en gift mann.

Vi har helt sikkert alle våre egne fantasi-figurer som vi bruker for å bringe litt liv i sexlivet vårt. Det er sikkert en ledig stilling for Mr. Gift i dine fantasier. Forestill deg hvor gøy den forbudte faktoren er når han blir hovedstjernen i sin egen fantasi!

For de alvorlige flørtere som er ute etter et forhold

Hvordan flørte med gifte menn

Du må være subtil

Selv om en mann skulle være gift med ei utrivelig dame, så vil han likevel prøve å være trofast så lenge han kan. Hvis du virkelig har lyst å tiltrekke deg oppmerksomheten av en slik mann, må du for all del ikke la det være åpenbart. Du er nødt til å være subtil, og ikke minst, du må være tålmodig.

Har vi truffet hverandre før?

For å kunne score en mann som er gift, må du ikke kaste bort tiden ved å springe etter fremmede menn. Finn noen som du ser fra tid til annen. Du lurer på hvorfor? Grunnen til dette er simpelt. For at han skal kunne forelske seg i deg og forlate ekteskapet sitt, er han nødt til å treffe deg mer enn én gang. Din prioritet bør være å sørge for at han føler seg komfortabel uten å overdrive flørtingen.

Se ut på ditt beste

Sørg for at du ser så bra ut som mulig hver gang dere treffer hverandre. Poenget er å få ham til å ville ha deg, men samtidig skjule at du er interessert i ham. Tross alt så er han jo allerede opptatt!
For flørterne som er ute etter litt avveksling, kan det å flørte med en gift mann være akkurat det du trenger. For de andre, så er en mann som er gift en mann som er moden nok til å ha et forhold. Uansett, så håper vi at denne artikkelen har vært nyttig for deg!