8 trinn å komme deg over hjertesorgen så raskt som mulig

Flirt-8-steps-to-get-over.jpg

Det er forferdelig når det blir slutt, spesielt når du er den som ble dumpet. Uansett hvor hardt du prøver, kan det være vanskelig å være din gamle gode jeg. Men det er på tide at du slutter å sulke og begynner å søke etter kjærlighet et annet sted. Hvis du virkelig ønsker å gå videre med livet ditt, er det på tide at du setter isen fra deg og åpner øynene for den virkelige verden. Begynn her:

Trinn 1: Aksepter den tomme følelsen inni deg
Etter å ha blitt dumpet, finner de fleste seg i en fornektelsestilstand. For egoets skyld nekter de å innrømme at de har det vanskelig og holder alle sine følelser inni seg. Omfavn følelsen. Det er helt naturlig at du føler deg trist. Be din bestevenn om å komme hjem til deg for å se på en film eller noe annet slik at du kan snakke og få alt ut av systemet. Du må kunne omfavne sorgen for å kunne komme deg videre.

Trinn 2: Slutt å synes synd på deg selv
Innse at det er mange mennesker der ute som elsker deg og gjerne vil tilbringe tid med deg. Du kan ikke bare la én person ødelegge selvtilliten din. Så du har blitt dumpet, men det er greit. Du har antageligvis dumpet noen få mennesker selv også. Forstå at forhold ikke kan tvinges og at det derfor er bedre å være uten noen som ikke setter pris på eller forstår deg.

Trinn 3: Kutt av all kontakten
Dette betyr ingen Facebook, ingen Twitter og ingen tekstmeldinger. Hvis du nettopp har kommet ut av et rotete forhold, er det siste du vil se, et bilde av at eksen din har det gøy på en fest via Facebook. Kutt ut all kontakten for nå. Du vil savne dem mye i begynnelsen, men ettersom tiden går og du får litt klarhet på følelsene, vil du være fornøyd med hvor godt livet er uten denne personen.

Trinn 4: Reflekter over forholdet dere hadde
Var de virkelig verdt all trøbbelet? Ble du behandlet med respekt? Det er ikke meningen å sulke over noen som ikke fortjener deg. På den annen side var du for opptatt? Og var det du som sa feil ting? Du må prøve å ikke gjøre de samme feilene igjen.

Trinn 5: Nyt tiden du har alene
Du må bli vant til å være alene en stund. Nyt den tiden alene. Unn deg en pizza og en kveld dedikert til dine favorittprogrammer på TV.

Trinn 6: Gjør noe for å distrahere deg
Du vil jo ikke å tenke på din ex hver gang du går forbi dine favorittrestauranter. Få deg en ny hobby eller ta deg tid til å slappe av med gamle venner. Når var den siste gangen du hadde en kveld ute på byen med gutta eller jentene? Omfavn din nye frihet.

Trinn 7: Begynn å date uformelt
Du kan ikke være singel for alltid. Det er mer en nok av fisk i havet. Gå ut på uformelle dater. Ikke vær redd for å ha det gøy, men det kan være lurt å ta ting sakte.

Trinn 8:  Ikke vær redd for å elske igjen
Det er bare naturlig at du føler at hvert forhold kommer til å ende opp i et fryktelig brudd. Følg dine instinkter og vær ikke redd for å elske igjen.