7 tips som vil hjelpe innadvendte ha suksess med nettdating

Flirt-7-tips-for-introverts.jpg

Slutt å tro at nettdating bare er ment for de spedalske i samfunnet og at bare de desperate bruker disse nettsidene. Det er langt fra sannheten og det er millioner av folk som finner kjærlighet på disse sidene hele tiden. Istedenfor å se på nettdating som en negativ ting som du bør skamme deg over, se på det som et proaktivt forsøk på å styre kjærlighetslivet i en positiv retning.

Det kan være vanskelig å treffe folk på de vanlige måtene hvis du er en innadvendt person. Og det er her nettdating kan være den perfekte muligheten til å finne kjærlighet. Folk som er innadvendte er flinkere til å kommunisere med andre skriftlig og de har vanligvis allerede et aktivt sosialt liv på nettet. Innadvendte er forståelsesfulle og de er flinke til å lese mellom linjene.

Her er 7 ting innadvendte bør huske for å ha en best mulig nettdating-opplevelse og suksess.

1. Du får det du betaler for. Det finnes gratis-sider og sider der du betaler en medlemsavgift. Her vil du finne folk som er seriøse på å finne kjærlighet. Selvfølgelig kan det hende at du føler at du passer bedre med folk som er på gratis-sidene og det er jo ingenting i veien med det. Velg en nettside som passer med det du søker etter og selvfølgelig også passer innen budsjettet ditt.

2. Vær ikke redd for å bruke kreativiteten din når du oppretter profilen din. Hvis du har lyst å nevne et spesielt kjæledyr du har eller en hobby som ikke er vanlig, så gjør det! Trikset er å skille deg ut fra mengden.

3. Bruk profilinfo og e-postmeldinger som en informasjonskilde. Du kan lære mye om en person når du ser etter hint som enten kan bringe dere nærmere hverandre, eller få deg til å rømme. Se etter ting som sosiale vaner (dette kan vises på bildene deres) og hva slags utdanning de har (stavelse og grammatikk er veldig viktig!).

4. Innadvendte elsker å skrive og gjøre sitt beste for å kommunisere via tekst, e-post eller andre måter hvor man ikke trenger å snakke. De kan bli revet med og deler mye via skriftlig kommunikasjon, men når de treffer den andre personen i virkeligheten, finner de ut at det ikke er noe kjemi.

5. Den første daten er noe du ikke kan unngå uansett hvor mye dere snakker sammen på nettet. Heldigvis er folk som er innadvendte best i en-på-en situasjoner og hvis du tar det du har lært på nettet til en date, vil du kunne fylle de ubehagelige stillhetene mellom dere uten problemer.

6. Planlegg en aktivitet for din første date istedenfor å sitte og prate. Velger du å gjøre en aktivitet, vil du redusere presset på å snakke om ting. Du finner kanskje ut at dere jobber godt sammen og trives i hverandres selskap. Dette vil gjøre det mye enklere å gå på en andre date hvor du kan finne ut mer om hverandre.

7. Tålmodighet er en dyd, og det er ingen løgn. Det kan ta litt tid å finne matchen din, men du må ikke gi opp. Og hvis du føler deg litt nedslått, hvorfor ikke ta en liten pause. Suspender kontoen din midlertidig og forsett med hverdagen din. Hvem vet, kanskje noen vil komme inn i livet ditt når du minst forventer det.