Hvordan har den såkalte hookup-kulturen ødelagt kjærligheten

Flirt-how-exactly-has-the-hookup

Generasjon-Y vet ikke helt hva «dating» virkelig betyr. Istedenfor befinner de seg i midten av en kultur der du kan hoppe til sengs med hvem som helst, du trenger ikke å bruke mye tid og krefter på et forhold, og det er langt fra kjærlig.
Det de ikke innser er at det er akkurat disse ting som gjør det så vanskelig å bli forelsket, eller i det minste å finne et forhold som er omsorgsfullt og langvarig. Nysgjerrig på å finne ut hvordan hookup-kulturen virkelig ødelegger for oss?

1. Du har «datet» en stund, men du har ikke vært ut på en ordentlig date på lenge.
Unge folk dater ikke — de vet ikke helt hva det er. Istedenfor møtes de for å hoppe til køys. Det å være en flink dater er en myte, det er en ferdighet som du må lære og finpusse. Sosialisering er en ferdighet som du må lære deg, men det eneste gen-Y-folket ser ut til å kunne gjøre effektivt er å overtale andre til å ligge med dem.

2. Ting du gjør påvirker andre aspekter i livet.
Vanligvis innebærer hookup-kulturen både narkotika og alkohol. Folk som engasjerer seg i denne kulturen bruker ofte disse rusmidlene. Dette er fordi de dypt inne i seg selv vet at det kanskje ikke er så lurt å være promiskuøs og rusmidler hjelper dem med å ikke tenke på dette faktumet. Ved å bruke disse stoffer, utsetter du deg selv for sene kvelder, bakrus, laber jobbprestasjoner og samlet sett et ubalansert liv med avhengighet.

3. Risikabel oppførsel fører til fare for farlige sykdommer.
Ved å regelmessig ha sex med fremmede utsetter du deg selv for risikoen for eventuelle kjønnssykdommer. Selv om du har sikker sex, så har du fortsatt en liten sjanse på å få en sykdom ettersom det ikke er noen garanti for at beskyttelsen virker.

4. Du ser ikke på folk som individer, men som ting.
Dagens ungdom er generelt sett blitt mer ufølsomme og de ser ofte på folk som et mål i seg selv istedenfor en person. Når du er en del av hookup-kulturen, fokuserer du deg kun på å finne noen, ha sex med dem og så gå videre til neste person. Du er ikke ute etter å bygge et bånd med personen, du anerkjenner dem knapt som person og ser heller på dem som en måte å passere tiden på.

5. Mangel på kjærlighet lar oss (og verden) sitte igjen med tomhet.
Når du kun fokuserer på dine seksuelle behov og ikke pleier dine følelser, kommer du til å bli en kyniker som ikke lengter etter dypere bånd med andre. Du bruker mesteparten av livet ditt på å søke etter den fysiske tilfredstillelsen som sex kan gi deg, men du tilbringer mindre tid på å søke etter et dypere bånd med noen.

6. Miste fokus på det som virkelig er viktig i livet.
Alle som har opplevd sex vet at dette er fantastisk og en god måte å slappe av på, men de vet også at livet dreier seg om mye mer enn bra sex, spesielt hvis du ønsker å være lykkelig. Hookup-kulturen er så opptatt av å bli tilfredsstilt i øyeblikket at de ikke forstår at en innsats kreves for å være ordentlig lykkelig. De må pleie alle aspekter i livet sitt, ikke bare det som skjer på soverommet.