6 måter å få henne til å legge merke til deg

Flirt-6-ways-to-make-her-notice-you.jpg

Du har truffet en fantastisk dame og hun er alt du kunne ha ønsket deg. Så klart har du lyst å vekke hennes interesse, men hvordan gjør du dette? Vi har spurt medlemmer på Flirt.com hva som funket for dem da de prøvde å få en kvinnes oppmerksomhet. Her er de topp 6 svarene.

1. Ro ned
Hvis du tilnærmer en kvinne eller går i nærheten av henne, ro ned. Gå litt saktere og la skuldrene svaie på en måte som sier «Jeg er avslappet og selvsikker». Hun vil legge merke til dette og hvem kan vel motstå en mann med selvtillit?

2. Forbedre deg selv
Er du den beste versjonen av deg selv? De fleste menn tar seg ikke tid til å forbedre seg og de mister derfor massevis av muligheter til å imponere damene på grunn av dette. Hvis du virkelig vil at en dame skal legge merke til deg, så begynner dette før du faktisk har truffet henne. Sørg for at du har på rene klær som passer ordentlig. Sørg for at du har stelt deg. Utseendet ditt er det første hun ser, men det kan også være lurt å melde deg på kurs som vil forbedre ulike aspekter av livet. Tenk deg hvor overrasket hun vil bli hvis hun fant ut at du kan lage et fantastisk måltid.

3. Snakk tydelig og bruk en sterk stemme
Før du begynner å rope til henne, sørg for at du har en tydelig og sterk stemme. Dette betyr å ha klar uttalelse av ord, ikke snakke for fort og sørge for at du puster! Nerver har en stygg tendens til å sabotere din innsats til å høres mannlig og selvsikker ut, så kanskje prøv å øve deg på hvordan du vil at stemmen din skal høres ut.

4. Gi henne all din oppmerksomhet
Når du prøver å få hennes oppmerksomhet, må du sørge for at du gir henne all din oppmerksomhet. Dette betyr å motstå fristelsen til å flørte med den andre kvinnen på tvers av rommet, og dette betyr også å ikke bruke oppmerksomhet på andre ting som foregår rundt dere. Hold øyekontakten mens du snakker med henne og følg nøye med på hva hun sier, slik at du kan stille passende spørsmål som bygger på dette.

5. Selvtillit: Late som hvis du må
Vi forstår jo at det ikke er alle som øser ut selvtillit når de tilnærmer en kvinne de ikke kjenner. Dette er helt forståelig. Jobben din er å overbevise henne om at du er selvsikker, selv om du må late som om du er. Dette betyr å være bevisst når du snakker med henne, holde hodet høyt og skuldrene bakover, og snakke tydelig.

6. Ikke vær redd for å erte henne litt
Du tror kanskje at du må passe på hva du sier mens du er sammen med henne, men sannheten er at du ikke trenger å holde tunga altfor mye. Hvis du holder vitsene for deg selv, så kan du virke som om du er en kjedelig type. Dette betyr ikke at du bør fortelle vitser på hennes bekostning som vil kunne såre henne, men det er ingenting i veien for å erte henne litt . Dette er den perfekte muligheten til å flørte og se om hun har sans for humor. La oss ikke glemme at det å erte og bruke humor kan lette stemningen og hjelpe med å bli kvitt spenningen som eventuelt henger i luften.