Hvordan øke sjansen på å finne en date via nettet

how-to-boost-your-opportunities

Nettdating har eksistert en stund nå. Iallfall lenge nok til å ha blitt utrolig populært blant folk og kunne vite hva som fungerer og ikke fungerer. Nedenfor finner du fem tips på hvordan du kan ta nettdating til det neste nivået.

Inkluder bilder
Dating-profiler med bilder har alltid mer suksess. Folk har lyst å finne ut om de er tiltrukket til deg. De ønsker også å vite at personen er selvsikker nok til å vise ansiktet sitt på en datingside – med andre ord, at du ikke bekymrer deg over hva andre synes om deg.
Og med dette er setninger som “vi trenger ikke å fortelle andre hvor vi traff hverandre” heller ikke populære. Hvorfor er du ikke stolt over livet ditt?

Ikke ta selfies på baderommet
Nei, det er ikke tiltrekkende å se deg posere i speilet på baderommet. Og selv om en selfie eller to er greit, så vil folk kunne begynne å lure på om du i det hele tatt har et sosialt liv hvis du kun har selfies og ingen bilder som andre har tatt av deg på profilen.

Velg oppriktige bilder og skriv en oppriktig profil
Velg bilder der du ligner på deg selv. Inkluder et par ulike bilder i ulike situasjoner – sosiale situasjoner, profesjonelle portrettbilder og bilder der du gjør noe du elsker på. Unngå bilder der du ser forferdelig ut (kameraet kan fange øyeblikk som ingen vanligvis ser i virkeligheten ettersom vi aldri står helt stille i tid når folk ser på oss) og for mye Photoshop.

Vis deg frem fra din beste side, så lenge du sørge for at du er oppriktig. Ingen ønsker å møte noen som de ikke kjenner igjen fra bildene. Heller har de ikke lyst å møte en løgn, så vær ærlig når du skriver noe på profilen din. Få dem interessert i personen du er, ikke den du later som du er. Ellers vil de kun bli skuffet når de treffer deg.

Du kommer ikke langt med klisjeaktige uttalelser
“Jeg liker å være hjemme på en fredagskveld, men jeg liker også å gå ut på byen.” Du har sikkert hørt denne før? Uten tvil ettersom de fleste av oss bruker disse.

Hvis du har tenkt å skrive en uttalelse, sørg da for at du skriver noe interessant. Du kan for eksempel skrive noe i denne tranten: “Jeg liker å ha en god balanse i livet mitt. Dette betyr at jeg elsker å kose på sofaen på en fredagskveld, se på Netflix med ei flaske vin og et godt måltid etter en lang, hektisk uke. Andre ganger, når jeg har mer energi, liker jeg å dra til byen – prøve ut en ny restaurant, gå på bar eller diskotek. Jeg elsker salsaklubber (og meksikansk mat!). En hyggelig kveld på byen hjelper alltid på humøret mitt.” Her sier du akkurat det samme, men du legger til informasjon som gjør deg unik.

Sørg for at du forteller om dine interesser og hva som gjør deg mest lykkelig i livet. Folk liker lidenskap.

Fokuser på det positive
Snakk om det du ønsker istedenfor det du ikke ønsker. Folk liker personer som er optimistiske og positive i livet. “Jeg ønsker ikke å date folk som er utro” (hvem gjør vel det?) er det samme som å si “Jeg har lyst å treffe folk som er ærlige. Jeg har lite tålmodighet med falskhet og jeg forventer det samme i en partner. Jeg tror at dette er den beste måten å bygge det beste forholdet på.”

Et annet eksempel er “Jeg liker ikke sofapoteter” sammenlignet med “Jeg liker å holde meg i form og har derfor lyst å date noen som liker å trene. Jeg synes at et sunt sinn i en sunn kropp er en uslåelig kombinasjon.”

I like måte er det et nei-nei å klage over ekser. Du er på jakt etter noe positivt og ser fremover, ikke bakover.