Hvordan komme deg ut av vennesonen med 5 enkle steg

Flirt-how-to-get-out-of-the-friend.jpg

Hver historie begynner på samme vis. Du møter ei jente som du er interessert i og dere begynner å henge ut sammen. Dere går godt i lag og du tror at hun kanskje liker deg, men du er for redd til å ta det første skrittet. Det som skjer er at månedene går og du har fortsatt ikke gjort noe, men alt virker det samme. Så når du endelig bestemmer deg for at det er tid til å fortelle henne hva du virkelig føler for henne, gir hun deg de fire ordene rett fra venneland, «La oss være venner.»

Du begynner å tro at sjansen til å forelske deg i denne jenta og ta henne med på en romantisk utflukt kun er en drøm, men det trenger det ikke å være. Med disse fem steg kan du komme deg nærmere en forelskelse mellom dere enn du tror — eller i det minste ut av vennesonen.

1. Vær mindre tilgjengelig

Hvis du befinner deg i vennesonen, har du blitt den hun støtter seg til istedenfor å være noen hun er interessert i. Du er den hun ringer midt på natten eller når hun trenger noen som kan høre på hjertesorgen hennes. Men så snart du begynner å ta litt mer avstand fra henne og ikke svarer på alle samtalene og ikke alltid er tilgjengelig, vil hun begynne å se hvor viktig du er for henne.

2. Skaff deg et liv

Vi mener dette på best mulig måte, fordi det er viktig at du har ditt eget liv. Når du slutter å svare på alle samtalene fra denne kvinnen, vil du kunne fokusere mer på venner og familie. Du synes kanskje at det er hyggelig å tilbringe tid med kvinnen som har plassert deg i vennesonen, men du trenger også andre relasjoner med folk som ikke har noe å gjøre med henne. Du vil se at du kommer til å ha det gøy og kanskje til og med finne en ny person å bruke oppmerksomheten din på.

3. Mer om deg

Du har blitt satt i vennesonen, vennen din har antageligvis gjort det meste av snakkingen og vet veldig lite om hva som skjer i livet ditt. Endre på dette ved å snakke mer om deg selv og hva som foregår i livet ditt. Istedenfor å bestandig være der for henne når hun trenger skyss eller moral støtte, vær selv den som ringer etter et brudd eller ber om skyss. Så snart hun oppdager at vennskapet ikke er ensidig lenger, kan du plutselig befinne deg ut av vennesonen.

4. Slutt å klage at du er i vennesonen

Hver gang du er tiltrukket til en kvinne, så betyr dette ikke automatisk at hun magisk føler det samme for deg. Det er fullstendig mulig å ha venner av det motsatte kjønn og ikke ha noen romantiske følelser for dem. Det er helt naturlig!

5. Ta det med ro

Det er ikke det verste i verdenen å bli satt i vennesonen av noen som du har romantiske følelser for. Du vil i det minste ha dem i livet ditt og tilbringe tid med dem. Så, hva hvis ingenting romantisk skjer mellom dere? Noen ganger er det mye viktigere å være venner istedenfor å ha et forhold sammen.