Hva er de 10 forskjellene mellom å date i 20- og 30-årene?

what-are-the-10-differences-between.jpg

Den viktigste likheten mellom å date i 20- og 30-årene er at man får gode resultater når man dater på nettet. Men det er her likhetene begynner og slutter.

1. Nettdating har blitt mer populært blant 30-åringene enn noensinne før. De som er i 30-årene er altfor opptatt med å jobbe. Nettdating er mye mer praktisk enn å måtte gå ut på byen hver helg for å treffe damer. Nettdating er også mye mer effektivt. Du kan treffe hundrevis av likesinnede single som søker kjærlighet og forhold når du melder deg på en datingside. Du kan bli kjent med hverandre i chatterom og avtale ordentlige dater.

2. Alle ser ut til å være skilt når du er i 30-årene. Kanskje du også er en av dem. Når du dater i 30-årene, må du nok bli vant til å treffe kvinner som kommer ut av ekteskap på 5-10 år. Det er ingenting i veien med dette. Skilte kvinner er langt fra skadde gods, men du må kunne tåle å date skilte kvinner som 30-åring.

3. Det er dyrere å date når du er i 30-årene. Det er helt forståelig å ta en kvinne med ut på en billig date når du er i begynnelsen av 20-årene, fordi de fleste på denne alderen har lite penger. Fra den dagen du fyller 30 derimot, forventer kvinnene litt mer av deg. Ta henne med ut på en god middag eller gjør noe spennende sammen.

4. Det er Ikke lenger en god ide å invitere kvinner hjem til seg på en første date. Kvinner i 20-årene liker som regel å eksperimentere litt og er mindre forsiktige, fordi de ikke vet bedre. Når de fyller 30 år, har de nok oppdaget knepene som menn bruker og er de mer forsiktige. Hvis du derfor har planer om å invitere en kvinne hjem til deg før dere har vært ute på restaurant, bar eller kafe sammen, så må vi nok skuffe deg. Dette kommer antageligvis ikke til å skje hvis hun er i 30-årene.

5. Presset er mindre når man dater i 20-årene. Det er nemlig ingen grunn til å stresse om datelivet ditt som 20-åring. Du er jo tross alt fortsatt ung og du har mer enn nok av tid til å finne den store kjærligheten. Når du er i 30-årene, begynner du nok å stresse om at du må finne noen før det er for seint. Her kommer nettdating inn i bildet. Du har nemlig mange flere muligheter til å treffe noen på nettet.

6. Det er vanskelig å finne folk i 30-årene som ikke har barn. Når du dater kvinner i 30-årene, er sjansen stor for at de fleste du treffer har barn. Det er ingenting i veien med det, men du bør være forberedt på dette.

7. Du vil merke at 30-åringer er bedre i senga. Dette gjelder for både menn og kvinner. I 20-årene har du kanskje nettopp begynt å finne ut hvordan du tilfredsstiller noen i senga. Sex-livet ditt er så mye bedre når du er i 30-årene, og dette selv om det kanskje allerede ikke var så verst i 20-årene.

8. Utseendet er mindre viktig i 30-årene. Når du er yngre, spiller utseendet en stor rolle i å tiltrekke deg noen. Ettersom vi blir eldre, ønsker vi mer enn et vakkert fjes.

9. Nettdating er annerledes. Om du nå er i 20- eller 30-årene, så er nettdating en flott måte å treffe noen på uansett hvor gammel du måtte være. Men du vil likevel oppdage at det er stor forskjell mellom det en kvinne i 20-årene og en kvinne i 30-årene søker etter på nettet.

10. Det som er akseptabelt for kvinner når du er i 20-årene er ikke alltid akseptabelt for kvinner når du er i 30-årene. Det kvinner søker etter endrer seg etter at du har fylt 30 år. Det er for eksempel mange kvinner som liker «slemme gutter» i 20-årene, men som vanligvis ønsker noen som har slått seg til ro i 30-årene.